duzina ili debljina?

• Začetnik teme Začetnik teme @
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lady me:
A kakve to ima veze sa savremenim muskarcem??? :roll:

Kao, sto mu duzi/deblji , to je savremeniji ili sta? :lol:

Ili je mozda obrnuto, mozda savremenost negativno utice na duzinu i debljinu polnog organa...

Ili je ovo pitanje upuceno samo savremenim muskarcima : "Da li savremeni muskarci vise vole da im je deblji ili da im je duzi?"

Hmmmm...
sva "savremenost" pada u vodu ako nam je nikakav (ni dug ni debeo),nazolost...

Ima onih koji nevaljaju ni po ku rca vode.Ups ja nisam savremena izvinjavamo se mnogo se izvinjavamo.Ali sta cu kada me onaj milojko pa znate moj Milojko Vasic davi i noc i dan.A i moz samo da me davi vala kada krutosti u njemu ama ic nema,Je biga kad ja mlakonju nadje pored vakih muskarcina na forumu.Kao Don mislim zuan.Ili onaj inkoghnito sto me plasi nako u mraku svako vece a nikako da mi suknju digne pa da ga metne.A vala i on je mlakonja.Ali Don usto i Zuan je pravi je bac kadga bajo satki metne nume da vadi sve dok se onaj cvor odcvori u stomaku.Pa sve pljusne ko kad se mesine baci sa soliteraili se to kaze zolitera .Ma nema veze Don je Number 1.A ne onaj moj milojko jos i Vasic.UZDRAVLJE zivi bili pa vam kurc evi porasli.

Samo da vas pozdravim. Sit se nasmejah, posebno u kontekstu inzenjer koji je iznad tehnicara :)
Dobra igra reci. :)
Nego da se uozbiljim
a sta ako je neko stvarno dipl.ing ODLICAN tehnicar
odlicne duzine/debljine i neverovatne tvrdoce,
valjda i sa mozgom i plus bolji kuvar od svih vas ovde zajedno....? :wink:

Anonymous:
Ima onih koji nevaljaju ni po ku rca vode.Ups ja nisam savremena izvinjavamo se mnogo se izvinjavamo.Ali sta cu kada me onaj milojko pa znate moj Milojko Vasic davi i noc i dan.A i moz samo da me davi vala kada krutosti u njemu ama ic nema,Je biga kad ja mlakonju nadje pored vakih muskarcina na forumu.Kao Don mislim zuan.Ili onaj inkoghnito sto me plasi nako u mraku svako vece a nikako da mi suknju digne pa da ga metne.A vala i on je mlakonja.Ali Don usto i Zuan je pravi je bac kadga bajo satki metne nume da vadi sve dok se onaj cvor odcvori u stomaku.Pa sve pljusne ko kad se mesine baci sa soliteraili se to kaze zolitera .Ma nema veze Don je Number 1.A ne onaj moj milojko jos i Vasic.UZDRAVLJE zivi bili pa vam * evi porasli.

Back