Duze ces ziveti

:malav:

tenor.gif
😡

Nema gorih ljudi od onih koji mačke plaše krastavcima.

Kazu, duze ces ziveti ako stalno mislis na seks ili ako svuda oko sebe vidis seks ili ako te sve podseca na seks...
Gde vi vidite seks, u cemu, koji vas predmeti uvek asociraju na seks...
Ajfelova kula recimo ima falusni oblik i mnogima je prva asocijacija pri pogledu na nju, seks?:lol:

Један поглед на женско бујно попрсје аутоматски продужи живот за пола сата.

Kazu, duze ces ziveti ako stalno mislis na seks ili ako svuda oko sebe vidis seks ili ako te sve podseca na seks...
Ajfelova kula recimo ima falusni oblik i mnogima je prva asocijacija pri pogledu na nju, seks?:lol:
А с обзиром да је размишљање о сексу условљено здравим нивоима полних хормона и генерално здрављем - закључак је у ствари да нисмо здрави зато што размишљамо о сексу већ размишљамо о сексу зато што смо здрави.

ne nemam asocijaciju na sex pogledom na falusne oblike
i kad ne mislim na sex iz mene progovara seksualno biće ono nikada ne pajki, ono trepće, mrda, giba, diše i uvek je seksi i kada nije svesno da jeste
živeću dugo ako je sudeći po količini s. energije koju odašiljam ka spoljnemu svetu.
nenamerno sasvim.

Videla je nekog macana i odmah je asocirao na seks :D.. jer nema bolje asocijacije od zgodnog i obecavajuceg macana :mrgreen:
Meni je bas drago za nju. To je divno. Bas je lepo kada neko bude inspirisan tako i to na prvu loptu. Onaj naboj koji sam od sebe dodje iz stomaka i pokrene leptirove koji se popenju do grla, udahne duboko i onda kako progovori umesto glasa rasprse se na sve strane po suncanom danu. A on to vidi i nasmeje se.

a taman hteo da te vodim kod trafalgara na kafu

a ti se obradovala ko arc de triomphe :lol:

Гола прекрштена женска нога ме асоцира на секс. Може и ако је та нога у најлонкама. Било која девојка у чизмама ме асоцира на секс. Пискав и мелодичан женски глас ме асоцира на секс. И замишљам како стење тим гласом. Дигнуте руке док намешта косу ме асоцира на секс. Фацијалне експресије код жена ме асоцирају на секс, понекад ми због тога изгледају као да их је нешто уболо тамо негде ниже, отприлике око регије дебелог меса. Све ме асоција на секс, секс је природа, секс је живот 😶

Живећу 350 година 🍄

Back