DUVANSKI SMRAD.....

U tvoj stan necemo, budi siguran.

Dimicemo i dalje, kome se ne svidja neka nas povuce za patku.

Očito nemaš pojma šta je nikotin, pa lupetaš...

iu

Uživaj na svaki dim, samo nemoj se lečiti na našu grbaču kada dobiješ rak.

Skoro sam ostavio cigarete, i mogu vam reci da je zivot zaista bolji bez njih, inace mi se vrlo svidja ova tema, kao muskarac koji vodi racuna o svojoj higijeni, i svom izgledu, cesto dok sam pusio padnem u iskusenje da miris/smrad koji dolazi od mene uzrokovan cigaretama smeta drugim ljudima u mojoj blizini, tako da je to dosta uticalo na moj prestanak pusenja, ako mi verujete da nema boljeg osecaja nego kada ste lepo obuceni, i uz to vam je higijena na visokom nivou.
Devojke veoma vole kada muskarci imaju uredne i ciste zube, naravno ako je moguce i bele, a to na zalost pusenje narusava, tako da ukoliko zelite da imate pozitivne komentare od strane osoba lepseg pola, onda je jedan od nacina da to ostvarite je da prestanete sa konzumiranjem cigareta, sto se elektronskih cigareta tice, protivnik sam i u tom segmentu, zato sto smatram da ljudi koji zele da ostave pusnje, ne trebaju uopste da imaju dodir sa bilo kakvim "cigaretama" jer sa mog nekog gledista, elektronska cigareta moze da vrati zelju za konzumiranjem obicne cigarete, tako da ako ste cvrsto odlucili da prestanete da pusite, preporucujem da ne konzumirate "bilo kakve" cigarete.

Iskreno, imao sam momente kada mi zaista smeta kada se devojka oseca na duvanski dim, to mi je sasvim odbojno, mislim da su bas devojke one koje trebaju da budu sto vise urednije, i da sto lepse mirisu, jos ako se miris poklopi sa fizickim izgledom, i sa karakterom, onda je to dobitna kombinacija kod mene.

ovo je baš lepo sve napisano :) Ja sam pušač i svesna sam da mi stvari na sebi za tren oka pokupe taj smrad :(
Ali baš zato često perem veš,da ih osvežim.
I nikada kod nikog nisam otišla u kuću smrdljiva ( tačnije nadimljena) istuširam se za tren i obučem čiste stvari,stavim parfem.O tome baš vodim računa,kao i gde ostavljam jaknu ! I jakne veoma često perem,ta sintetika još brže upije miris :(

A volela bih da ostavim cigarete iz mnogo razloga,medjutim,volim ih.

Medjutim,ima nepušača koima jakne smrde na zaprške,na prženu ribu,na znoj,jakne koje ne vide jednu godinu veš mašinu,a na oko izgledaju čisti :(
Takoda je bolje biti veoma uredan pušač,nego nepušač koji smrdi na sve strane sveta.

ovo je baš lepo sve napisano :) Ja sam pušač i svesna sam da mi stvari na sebi za tren oka pokupe taj smrad :(
Ali baš zato često perem veš,da ih osvežim.
I nikada kod nikog nisam otišla u kuću smrdljiva ( tačnije nadimljena) istuširam se za tren i obučem čiste stvari,stavim parfem.O tome baš vodim računa,kao i gde ostavljam jaknu ! I jakne veoma često perem,ta sintetika još brže upije miris :(

A volela bih da ostavim cigarete iz mnogo razloga,medjutim,volim ih.

Medjutim,ima nepušača koima jakne smrde na zaprške,na prženu ribu,na znoj,jakne koje ne vide jednu godinu veš mašinu,a na oko izgledaju čisti :(
Takoda je bolje biti veoma uredan pušač,nego nepušač koji smrdi na sve strane sveta.

u navedenom grmu ne leži zec sigurno, :mrgreen:

Što se cigara tiče, jednostavno rečeno bio sam pravi bolesnik,,, prestao sam pre nekih 8 godina,
bez ikakve pomoći jednostavno sve pobacao, najbitnije i jedini uspeh za mene je bilo odbaciti navike koje idu uz cigare, tako sam uspeo,
danas mi svejedno može pored mene da puše ne smeta mi niti mi dim smrdi, jedino hladan nikotin.

OK, nije to nista strasno, samo kazem da nepusaci osete, i najmanji trag duvanskog dima nanjusimo. :)

Da,da...nije problem to što kažeš,ja sam svesna te činjenice,mislim,nisam se ja rodila sa cigarom.
Meni je čak šta smrdela najbolja drugarica koja dodje kod mene kafu i bude tu i ispuši 3 cigarete...bože koji smrad :D
Ali kad idem kod nekoga ko ne puši,ja ne palim,neću da im smrdim.Ali ako dodje ta ista osoba kod mene,e onda me boli uvo,moja kuća,moja pravila.

Back