Duško Tošić napadnut nožem

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.666
Да није позната личност не би ни знали за напад миграната. Колико таквих напада има и не објављује се у медијима и тако је генерално у Европи. Мејн стрим медији зсташкавају информације о насиљу миграната на грађане. Ово је тек почетак.. Долази бурни период. Каменице, пљачке, крађе, силовања.. Хвала ти Шизоје..

Mene i bivsu skoro napali migranti na kalemegdanu.
Alahu akbar end shit.
Relativno skoro, februar januar nznm.
Ja je sklonim iza mene rukom je zaklonim i stanem ispred njih, bilo ih je nekoliko.
Ukapiraju koliko su se zaebali.
U incidentu nije povredjena nijedna zivotinja.
A ona raskine sa mnom, kaze imam nasilnu crtu.
Plakao sam danima i nocima
(Zaebavam se boli me k)

Mada ono, krivo mi je.
Bemu migrante

''Tošić je napadnut tokom jutarnjeg treninga, kada su trojica maloletnika, kamenicama gađala fudbalere.
PU Starog grada je bro reagovala i uhapsila osobe stare 17 godina, sa inicijalima R.M. J.Ć. i N.B. a prilikom hapšenja kod maloletnih lica pronađeni su nož i elektrošoker.
''

без ложења, ово је неки домаћи олош

Mene i bivsu skoro napali migranti na kalemegdanu.
Alahu akbar end shit.
Relativno skoro, februar januar nznm.
Ja je sklonim iza mene rukom je zaklonim i stanem ispred njih, bilo ih je nekoliko.
Ukapiraju koliko su se zaebali.
U incidentu nije povredjena nijedna zivotinja.
A ona raskine sa mnom, kaze imam nasilnu crtu.
Plakao sam danima i nocima
(Zaebavam se boli me k)

Mada ono, krivo mi je.
Bemu migrante
Koja gluperda od zene.

''Tošić je napadnut tokom jutarnjeg treninga, kada su trojica maloletnika, kamenicama gađala fudbalere.
PU Starog grada je bro reagovala i uhapsila osobe stare 17 godina, sa inicijalima R.M. J.Ć. i N.B. a prilikom hapšenja kod maloletnih lica pronađeni su nož i elektrošoker.
''

без ложења, ово је неки домаћи олош

J.Ć. - migrant 100%

Back