hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.155
e ili sama ga upropastim ili nesto, tj dodje nesto, ali onda odreagujem tako da ne odrzim taj mir, pa nesto zalepim al nije bas to to 
mada valjda tako svima

mada valjda tako svima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oe..kakav opis bi dali tog stanja i osobe koju ne drzi mesto..jer to u danasnje vreme vise ne znam s cime da povezem..da li samo taj unutrasnji mir nije nadjen ili utice na promenu i stres..ljubav..porodica i prijatelji..pusenje..internet..uopsteno brz nacin zivota..dajte primer pre i posle
Duševni mir je najveće čovjekovo dobro. Vaša sposobnost da postignete i sačuvate svoj duševni mir je možda i najbolji pokazatelj toga kako funkcionišete kao ličnost. Duševni mir je osnovni preduslov za sreću i istinsko uživanje i zadovoljstvo kako u radu tako i u ličnom životu.
.
Ovo mi je inace onako cesta misao pa reko i tema bi mogla padne..ovaj text sam izgooglao da vidim sta imaju pametniji ljudi reci o tome..a vi recite kad ste osetili da ste se sredili ili mozda jos niste..kakav opis bi dali tog stanja i osobe koju ne drzi mesto..jer to u danasnje vreme vise ne znam s cime da povezem..da li samo taj unutrasnji mir nije nadjen ili utice na promenu i stres..ljubav..porodica i prijatelji..pusenje..internet..uopsteno brz nacin zivota..dajte primer pre i posle
Duševni mir je najveće čovjekovo dobro. Vaša sposobnost da postignete i sačuvate svoj duševni mir je možda i najbolji pokazatelj toga kako funkcionišete kao ličnost. Duševni mir je osnovni preduslov za sreću i istinsko uživanje i zadovoljstvo kako u radu tako i u ličnom životu. Kada svoj unutrašnji mir budete zacrtali kao najviši cilj i sve svoje aktivnosti, odluke i ponašanje budete organizovali tako da služe toj najvišoj svrsi, postaćete srećniji i efikasniji u svom životu i karijeri nego u bilo kojim drugim okolnostima.
Suprotnost unutrašnjem miru jesu negativne emocije. One su glavni uzrok nesreće u životu. Negativne emocije su emocije “kradljivci”. One kradu vaš mir, sreću i uživanje. One mogu da vas razbole. One skraćuju vaš život. Cjelokupan stres, napetost i zabrinutost se na kraju manifestuju u svojevrsnim negativnim emocijama. A kada se jednom probude, negativne emocije se stalno izražavaju, bilo unutra ili spolja. Ili se razbolijevate ili trujete svoje odnose sa drugima.
Jedan od glavnih ciljeva u planiranju vašeg života mora da bude to da eliminišete negativne emocije i postanete istinski srećna i zdrava individua. A način na koji ćete eliminisati negativne emocije se, prije svega, sastoji u tome da razumijete najdublje uzroke negativnih emocija, i drugo, da naučite kako da ih neutrališete svojom voljom.
Bog daje mir