Dusek od Memorijske Pene

daco9633

Elita
Banovan
Poruka
15.885
Hteo sam sada da pazarim novi dusek, i koliko vidim vecina sadrzi ili je skroz uradjena od memori pene. Na internetu sam nazalost takodje video da se ljudi zale na ovakve duseke, kako su stetni, kancerogeni, bla bla. Jel imao neko iskustva sa ovakvim dusecima, ili ima neku preporuku koji da uzmem?

meksi su memorijski , mozda i nisu losi za lakse osobe bez zdravstvenih problema

ali sa onima kog muci kicma ili nesto drugo , bolji su klasicni ili dzepicasti, uz mozda prostirku od pene

Da o tome sam i ja razmisljao, samo sto i oni imaju neku vrstu pene. Koji si uzeo i kako te sluzi?
https://test-vergleiche.com/bs/produkt/verapur/tonnen-taschenfederkern-matraze-verapur/

slican ovome ,da ne reklamiram bas od kog naseg proizvodjaca , samo sa obicnim sundjerom , bez memorijskog

dobar je , udobniji od obicnog,

Memorijska pena sama po sebi ne znaci da je mekana,sve je to poliuretan a mekoca zavisi od gustine iste.
Neki duseci mogu da budu i ekstra tvrdi.
Verovatno nisu dobri za okolinu i ne bih da lupam...
Najbolji bi bio je li od kaucuka kao prirodnog materijala al taj je preskup.
Ovo gvozdnje od opruga ili od cega je takodje ne znam koliko se razradjuje u okolini.
Ja bih pre rekla da je do proizvodjaca istih nego do vrste..Moze biti da ti se opruge sjebu i izgube drzanje kao i poliuretan.

Memorijska pena sama po sebi ne znaci da je mekana,sve je to poliuretan a mekoca zavisi od gustine iste.
Neki duseci mogu da budu i ekstra tvrdi.
Verovatno nisu dobri za okolinu i ne bih da lupam...
Najbolji bi bio je li od kaucuka kao prirodnog materijala al taj je preskup.
Ovo gvozdnje od opruga ili od cega je takodje ne znam koliko se razradjuje u okolini.
Ja bih pre rekla da je do proizvodjaca istih nego do vrste..Moze biti da ti se opruge sjebu i izgube drzanje kao i poliuretan.
Taj od kaucuka kosta preko 1000 evra u standardnoj verziji... Mozda je najbolji dzepistasti ipak..

Back