Dusan SILNI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
crow:
a ja mislim da nas niko u istoriji nije zaebo ko sava.

Sram te bilo nesretnice jedan! Ko li te je samo ovako vaspitavao? Da o najsvetijem Srbinu ovakve reci koristis? Stidi se!

crow:
al ono... najgore. kad smo se vec odrekli vere predaka (odnosno kad nam je nametnuto hriscanstvo) trebali smo da biramo neshto perspektivnije.

Koje vere predaka smo se odrekli? One paganske, primitivne, mnogobozne i nadasve nakazne? Ma ne moras ti da se odrices toga! Idi zrtvuj nesto u to ime! Mi smo primivsi Hriscansku istinu postali civilizacija, a tebi ako se to ne svidja vrati se u hordu, u mrak, u kameno doba.

crow:
lepo je stefan nemanja bio katolik.

Samo te upozoravam: NEMOJ DA LAZES! Stefan Nemanja nije bio katolik. To dokazuje njegov zivot, jos pre nego sto mu se rodio blagorodni sin Rastko. Iako se krstio na rodjenju od strane rimo-katolickog svestenika (zbog verovanja da ce se dete spasiti od kuge ako se cim pre krsti) to ne znaci da je on bio rimokatolik. To je ucinjeno samo zbog blizine barske nadbiskupije njegovom rodnom mestu i zbog nedostatka pravoslavnog svestenika u blizini!

crow:
sto li poslusha onog majmuna...

E nesretnice jedan!!!!!!!!!!!!

crow:
:( zamisli koliko vishe saveznika i koliko manje neprijatelja bi imali kroz istoriju. zamisli koliko hiljada srba bi prezivelo drugi sv. rat. a tek 90-te...

Hvala ti Oce srpski, Svetitelju Savo, sto nas sa tobom obasja Bozanska svetlost istine i spasenja!!!

aleks1:
crow:
a ja mislim da nas niko u istoriji nije zaebo ko sava.

Sram te bilo nesretnice jedan! Ko li te je samo ovako vaspitavao? Da o najsvetijem Srbinu ovakve reci koristis? Stidi se!

crow:
al ono... najgore. kad smo se vec odrekli vere predaka (odnosno kad nam je nametnuto hriscanstvo) trebali smo da biramo neshto perspektivnije.

Koje vere predaka smo se odrekli? One paganske, primitivne, mnogobozne i nadasve nakazne? Ma ne moras ti da se odrices toga! Idi zrtvuj nesto u to ime! Mi smo primivsi Hriscansku istinu postali civilizacija, a tebi ako se to ne svidja vrati se u hordu, u mrak, u kameno doba.

crow:
lepo je stefan nemanja bio katolik.

Samo te upozoravam: NEMOJ DA LAZES! Stefan Nemanja nije bio katolik. To dokazuje njegov zivot, jos pre nego sto mu se rodio blagorodni sin Rastko. Iako se krstio na rodjenju od strane rimo-katolickog svestenika (zbog verovanja da ce se dete spasiti od kuge ako se cim pre krsti) to ne znaci da je on bio rimokatolik. To je ucinjeno samo zbog blizine barske nadbiskupije njegovom rodnom mestu i zbog nedostatka pravoslavnog svestenika u blizini!

crow:
sto li poslusha onog majmuna...

E nesretnice jedan!!!!!!!!!!!!

crow:
:( zamisli koliko vishe saveznika i koliko manje neprijatelja bi imali kroz istoriju. zamisli koliko hiljada srba bi prezivelo drugi sv. rat. a tek 90-te...

Hvala ti Oce srpski, Svetitelju Savo, sto nas sa tobom obasja Bozanska svetlost istine i spasenja!!!

nakazna ti baba majmune

aj sad se izbaci iz tvog pravoslavnohriscanskog tripa i diskutuj o chinjenicama. ebe mi se dal ste vi u pravu, il je papa u pravu il su mudraci sa tibeta u pravu. ja i dalje tvrdim da bi srbiji i srbima bilo bolje da su prihvatili katolicizam.

a za svetost tvog najsvetijeg me zabole, jel znash.

crow:
nakazna ti baba majmune

aj sad se izbaci iz tvog pravoslavnohriscanskog tripa i diskutuj o chinjenicama. ebe mi se dal ste vi u pravu, il je papa u pravu il su mudraci sa tibeta u pravu. ja i dalje tvrdim da bi srbiji i srbima bilo bolje da su prihvatili katolicizam.

a za svetost tvog najsvetijeg me zabole, jel znash.

Sa takvim recnikom sam sebe ukopavas. Primitivce neopevani!
Ti si kreten i to mi je drago da u svakom svom istupu ovde dokazujes.
Hajde da diskutujemo o cinjenicama. Sta ti manijakalni nesretnice znas o rimokatolicanstvu i pravoslavlju, o odnosima religijsko-vladarskim u XI i XII veku. Da li si ti svestan kolicine idiotizama, koje svojim kvazi pojednostavljenim fikcijama i nekom cobanskom realnoscu, prosipas? Pa ovde ima i ljudi koji se malo razumeju u ovu materiju i koji primecuju otrov komunizma u istupima slobodnih strelaca i satro mudraca poput tebe.

Nauci nesto o odnosu papstva i Vizantije, i naravno o srednjovekovnoj istoriji Srba, pa onda slobodno lupetaj. Tada cu biti siguran da si ti u stvari samo jedan ludak, a ako promenis svoja gubitnicko primitivna razmisljanja mozda bude nade za tvoje sposobnosti zakljucivanja.

NIKAKO NEMOJ DA POREDIS PRILIKE IZ SREDNJEG VEKA SA RATOVIMA DEVEDESETIH. Nema lakseg nacina da te neko okarakterise kao glupaka i neznalicu.

I nemoj slucajno da sam primetio jos koji put da me vredjas, mene, narod i veru kojoj pripadam . U 21. veku to necu da ti dozvolim. Tako je to u civilizovanom svetu.

Saberi se, pre nego sto budes snosio posledice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back