crow:a ja mislim da nas niko u istoriji nije zaebo ko sava.
Sram te bilo nesretnice jedan! Ko li te je samo ovako vaspitavao? Da o najsvetijem Srbinu ovakve reci koristis? Stidi se!
crow:al ono... najgore. kad smo se vec odrekli vere predaka (odnosno kad nam je nametnuto hriscanstvo) trebali smo da biramo neshto perspektivnije.
Koje vere predaka smo se odrekli? One paganske, primitivne, mnogobozne i nadasve nakazne? Ma ne moras ti da se odrices toga! Idi zrtvuj nesto u to ime! Mi smo primivsi Hriscansku istinu postali civilizacija, a tebi ako se to ne svidja vrati se u hordu, u mrak, u kameno doba.
crow:lepo je stefan nemanja bio katolik.
Samo te upozoravam: NEMOJ DA LAZES! Stefan Nemanja nije bio katolik. To dokazuje njegov zivot, jos pre nego sto mu se rodio blagorodni sin Rastko. Iako se krstio na rodjenju od strane rimo-katolickog svestenika (zbog verovanja da ce se dete spasiti od kuge ako se cim pre krsti) to ne znaci da je on bio rimokatolik. To je ucinjeno samo zbog blizine barske nadbiskupije njegovom rodnom mestu i zbog nedostatka pravoslavnog svestenika u blizini!
crow:sto li poslusha onog majmuna...
E nesretnice jedan!!!!!!!!!!!!
crow:zamisli koliko vishe saveznika i koliko manje neprijatelja bi imali kroz istoriju. zamisli koliko hiljada srba bi prezivelo drugi sv. rat. a tek 90-te...
Hvala ti Oce srpski, Svetitelju Savo, sto nas sa tobom obasja Bozanska svetlost istine i spasenja!!!