ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Побркала си ме са неким, јер ја не палим (нарочито не Скупштину-то је за оне цивилизоване) нигде, нити сам икада изјавила да ћу ићи било где.
Цивилизованост није у убијању тих несрећних животиња, већ у стварању услова да их нема на улицама, у образовању људи да их не пуштају када им досаде. Познато ти је да пси не расту из земље, зар не?
Имам два кућна љубимца, а нису ни бишон, ни малтезер и један је усвојен јер су ти цивилизовани хтели да га избаце на улицу.
Изволи, окупи истомишљенике, створите услове да их нема.
По вашим идејама уведене су неке стратегије, no kill, CNR, па смо добили гомилу истраумиране и изуједане деце и људи, као и испражњене општинске касе због огромног броја исплаћених одштета. И како време пролази, са тим стратегијама имамо све више паса по улицама градова и уопште по урбаним срединама.
Дакле, ако их ви не склоните са улице, биће уклоњени вољом већине грађана који не деле ваше погледе на свет и не дозвољавају да им намећете своју тзв. љубав према животињама (читај псима)
Ко воли животиње (читај псе), нека их држи на приватном власништву, а не на јавним површинама по градовима, то су неки постулати цивилизације.