Mark7
Početnik
- Poruka
- 15
Utvrdjeno je :@Dalmatinkaa (djavolak ) moj tip!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Utvrdjeno je :@Dalmatinkaa (djavolak ) moj tip!
Mislim da to nema veze sa roditeljima.Sve zavisi od toga kakvi su ti bili otac i majka u detinjstvu i da li si uopšte imao oca i majku.
Genetika ide generacijama, nasledjuje se od predaka, to ne znaci da su otac i majka losi, bas naprotiv....kad ce se ispoljiti nije uticaj oog ko nas je odgajao, vaspitavao! Fino vaspitano dete a ustvari imas deo uma gde jednostavno ne dolazis kao roditelj!Mislim da to nema veze sa roditeljima.
Evo jedan primjer kad sam isla u 7 razred,poznanik iz skole je stariji godinu od mene,roditelji su ih odgajali stvarno lipo,nikad im nista nije falilo,pristojni,cisti,uredni,kulturni znaci sve ono lipo,,, plus imali su novaca i novaca,da ne sirim pricu.
Mali je to lito oko Hotela vatao malene macice i znas sto im je radio.
Vadio im je oci,ubijao hladnokrvno.Znam da sam tad dozivila sok jedva sam sebi dosla od tog prizora strasnog,povracala sam danima,jesti nisam mogla jer mi se ta slika vrtila ispred ociju sto im radi.Taj mali imao roditelje ili ne,imao sve ili nista,on definitivno Dušu nema,niti ce ju ikad imati...Taj mali samo moze postati hladnokrvni ubojica nista drugo tad je isao u 8r.sad je odrasla osoba preko 40g Ne bi ga volila nikad vise sresti u svom zivotu.
Uhh ...bemti...ni ja tog idiota ne bih volio sresti ...lezi vrag bez duse u njemu.Mislim da to nema veze sa roditeljima.
Evo jedan primjer kad sam isla u 7 razred,poznanik iz skole je stariji godinu od mene,roditelji su ih odgajali stvarno lipo,nikad im nista nije falilo,pristojni,cisti,uredni,kulturni znaci sve ono lipo,,, plus imali su novaca i novaca,da ne sirim pricu.
Mali je to lito oko Hotela vatao malene macice i znas sto im je radio.
Vadio im je oci,ubijao hladnokrvno.Znam da sam tad dozivila sok jedva sam sebi dosla od tog prizora strasnog,povracala sam danima,jesti nisam mogla jer mi se ta slika vrtila ispred ociju sto im radi.Taj mali imao roditelje ili ne,imao sve ili nista,on definitivno Dušu nema,niti ce ju ikad imati...Taj mali samo moze postati hladnokrvni ubojica nista drugo tad je isao u 8r.sad je odrasla osoba preko 40g Ne bi ga volila nikad vise sresti u svom zivotu.