Duša boli...

sinmbad:
...a to...
..e to je bre razvitak male privrede....
..jbg tranzicija...
...mora od nečeg da se živi...

Slušaj sinak, pusti me ćorave politike
Bilo druženja i pre tranzicije i patriotskih stranaka
Ja pričam o druženju a ti samo kako da unovčiš.
Daj oglas pa unovči ako možeš.

Da, i mene duša boli (i ne samo duša) zbog tih usamljenih devojaka koje vise po oglasima. Predlažem da se osnuje fond za tešenje istih, kako bi im se ublažile patnje i kako bi mogle da unajme makroa.
Možda bi država mogla da pomogne tako što bi uvela funkciju JAVNI MAKRO, koji bi devojkama željnim druženja pronalazio stidljive momke, takođe željne druženja i tako sa jedne strane punio državni budžet, a sa druge strane, konačno bi se znalo ko koga u ovoj državi jeбе.

А duša boli, a duša boli ~ ~ ~...
Ovo me podseća na neku pesmu. Vidite kako je to pevljivo.
Našeg čoveka čim nešto zaboli on počne da peva.
Na kraju postane estradni umetnik.
Baš mi ih je žao. :cry:

Mda... vidis kada je glavna karakteristika obim grudi i kalitet radnje to je onda i merilo. Koliko platis toliko dobijes u centimetrima. Plavusa sa velikim sisama. To je i ime. Odaziva se, ne brini. Izadji na trg i samo pozovi - Plavuuusssooo.
Vole one puno drutva, jedan nije dosta, zato traze... ne brini neces biti ni prvi ni poslednji.

A jel zna neko onaj vic kad je Belac spasao Cigu iz reke kad se davio. Elem ovaj ga spasio i sad Ciga mora da mu se oduzi pa kaze : Brate moram ti se douzim, sta ces biraj. A ovaj mu kaze : Ce da te je.... Kaze Ciga nemoj mene evo zena, deca... A ovaj zadro, tebe i nikog drugog. A Ciga evo mama, rodila puno dece, uzmi nju... A ovaj tera svoje.... Vidi Ciga doslo do kraja pa kaze, cek brate samo da se namazem sa vazelin. Uze da se maze po grudima. A ovaj ga gleda i kaze, necu te j... u grudi vec u d.... Kaze Ciga na to; Tamo ce udje lako a posle dusha boli...
Pozdrav.

...ne znam da li si primetio da ispod stoji i cena razgovora 40/din po minutu...
...pa nece kompanija da zaradi pare na babi koja trazi dedu za druzenje?
...a onda lepo okreni kozmeticke usluge...pa citaj koliko ima ''maserki'' u gradu i sve ce ti biti mnogo jasnije...
...mnogo je lakse rasiriti noge , nego ustajati u 5.00 i rmbaciti i fizikalisati po ceo dan za sitne pare...
...ako njihove duse mogu da podnesu takva ponizenja , onda svaka im cast , obezbedile su se na lak nacin...:)

Back