DUPONAŠICE :)

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma, pazi,
100 sati interneta je već nešto :mrgreen:
Svako ima svoju cenu!
(msilim, ovo samo za pričkanje, za drugo, doplata, za tereće, ustostručena cena, za posle - isto to uduplano, s popustom na količinu od 13 posto)
:wink:
Uh uh uh
100 sati!

Jeste..i ja sam cula danas za to. Mog prijatelja..ni krivog ni duznog :shock: optuzise.. :? ..da je dopunjavao kredit tamo nekoj djevojci :shock:
kakav se profil uopste krije iza takvih specificnih zahtjeva? zasto nije paketic sminke od ulicnih prodavaca?

avesic:
Jooockey:
avesic:
mackica ns:
A jel' uplaćuju i vreme za net :?: :lol:

ako hoće neko da mi kupi nove rolere --- slaću poruke redovno -- svaki dan po dve
MEni si pisala..mozes da trazis rolere za nadoknadu...

mada postoje i DOPUNAŠI ,,,, jokeju prijatelju biraj ša ćeš .... oš jednu novu boks vreću
BAsh si vidovita(pomislio dam me pratish)gledo danas vretje cene se krecu od 3500....uzimam je ovih dana onu golemu uz koju se odbijaju rukavice..sto cu biti seksu sa njom a?Al kad si se vec ponudila...znam jad a imash love.....kad se kresesh sa onim sefovima banaka...hehhehe

avesic:
a jokeju opet si na gubitku --roleri koštaju 8 tisuća i nešto ,,,, ajd za razliku te vodim na pivo pa ko koliko popije a??'
Ej danas oso do refleksa...vido vretju boli glava samo 4 tisutje,,,,tegovi ce me izatji malo jace....ili ti sve zajedno ok 9 tisutja...
Moratju da se ponovim..bash sam zino na te"stvari"
A sto se tice pive,,,mmm,cool nisam je okusio ima nedelja dana,,,,samo pijem domatju klekovacu koja kosta 149 dinara po litru..malo uz tegove ovo ono bla bla..

Betty:
Anak1n:
Betty:
a za bežićni internet priključak
šta bi uradila?
Ovo je pitanje za znak pitanja :D

Ih, bre, avesic, za IGRAČKE bi svašta radila :lol:
Sta nudis za wireless mozemo da zavrsimo nesto :twisted:

ne možemo :twisted: :twisted: :twisted:
pali manijače!

dakle, ko će meni (a ne ovom manijaku) da uplati 100 sati, slaću mu mejl svaki dan :D

Može li 50 sati, ali da ne šalješ ništa? :wink:

:lol: bote, vi ste ludi :lol: :lol:
e a jel ja to nisam u toku ili stvarno postoji fora sad da neko nekom prebaci kredit sa svog telefona? :roll:
i stvarno mi nije jasno, neko rece, sta, on kao njoj uplati kredit, i ona ce bas ceo da potrosi na njega, jeste, luda je... kako su ljudi nekad glupi.

ma može, odeš u banku i uplatiš na koji oćeš broj koju oćeš sumu (a da je veća od 160 din), bar za 064.
Ili, ogrebe frajer karticu pa pošalje kod, može i tako al je smaranje.

Bojan p, ne treba ništa da šaljem ali šta treba? Nešto uživo?
Ne može, manijače. :twisted:

(ova pcovka ne važi za direktore provajdera, ako su na forumu, nek se jave. Može sve - sezam, verat, ptt, eunet, b92, ma sve! E, ne može ptt, neću :wink: )

Betty:
ma može, odeš u banku i uplatiš na koji oćeš broj koju oćeš sumu (a da je veća od 160 din), bar za 064.

Bojan p, ne treba ništa da šaljem ali šta treba? Nešto uživo?
Ne može, manijače. :twisted:

(ova pcovka ne važi za direktore provajdera, ako su na forumu, nek se jave. Može sve - sezam, verat, ptt, eunet, b92, ma sve! E, ne može ptt, neću :wink: )

Oh, počeli smo da se vređamo?! Nije trebalo ništa, ali apsolutno ništa, međutim pošto smo prešli neku granicu imam utisak da ponuda više ne važi. :(

Betty:

Moz' ja mislim i da se prebaci sa 063 postpaida ako se dobro secam. Posaljes odredjeni sms na broj XYZ sa brojem telefona kome zelis da prebacis kredit.
To sam citala u novinama da su neki likovi slali poruke, "Hitno posaljite poruku tu i tu na broj XYZ!", i slicne varijacije na temu, a naivni i zaintrigirani slali, pa im je kredit skidan.

Betty:
e baš mi krivo... :cry:

u stvari, možda i nije - jesi stvarno mislio to ONAKO da mi pokloniš? :D

Ne znam kako se to poklanja onako, ali jednostavno sam hteo da ti poklonim(!) 50 sati uz uslov da mi ne šalješ te email-ove koje si nudila. Mislim da je to bilo vrlo jasno napisano.

Izgleda da ovde svi vole da čitaju između redova i da maštaju pri tome, a da li to ima veze sa stvarnošču i nije toliko bitno.

Pošto sam već posatao manijak, nemam nameru da jurim sledeću "titulu", te mislim da ću ovde da završim sa ovom idejom. :|

Back