majcheki
Iskusan
- Poruka
- 6.520
E betty baš me nasmeja
a i verujem u to 100%

a i verujem u to 100%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BAsh si vidovita(pomislio dam me pratish)gledo danas vretje cene se krecu od 3500....uzimam je ovih dana onu golemu uz koju se odbijaju rukavice..sto cu biti seksu sa njom a?Al kad si se vec ponudila...znam jad a imash love.....kad se kresesh sa onim sefovima banaka...hehheheavesic:Jooockey:MEni si pisala..mozes da trazis rolere za nadoknadu...avesic:mackica ns:A jel' uplaćuju i vreme za net![]()
![]()
ako hoće neko da mi kupi nove rolere --- slaću poruke redovno -- svaki dan po dve
mada postoje i DOPUNAŠI ,,,, jokeju prijatelju biraj ša ćeš .... oš jednu novu boks vreću
Sta nudis za wireless mozemo da zavrsimo nestoBetty:a za bežićni internet priključak
šta bi uradila?
Ovo je pitanje za znak pitanja
Ih, bre, avesic, za IGRAČKE bi svašta radila![]()
Anak1n:Sta nudis za wireless mozemo da zavrsimo nestoBetty:a za bežićni internet priključak
šta bi uradila?
![]()
Ej danas oso do refleksa...vido vretju boli glava samo 4 tisutje,,,,tegovi ce me izatji malo jace....ili ti sve zajedno ok 9 tisutja...avesic:a jokeju opet si na gubitku --roleri koštaju 8 tisuća i nešto ,,,, ajd za razliku te vodim na pivo pa ko koliko popije a??'
Betty:Anak1n:Sta nudis za wireless mozemo da zavrsimo nestoBetty:a za bežićni internet priključak
šta bi uradila?
![]()
ne možemo![]()
![]()
![]()
pali manijače!
dakle, ko će meni (a ne ovom manijaku) da uplati 100 sati, slaću mu mejl svaki dan![]()
Betty:ma može, odeš u banku i uplatiš na koji oćeš broj koju oćeš sumu (a da je veća od 160 din), bar za 064.
Ili, ogrebe frajer karticu pa pošalje kod, može i tako al je smaranje.
Bojan p, ne treba ništa da šaljem ali šta treba? Nešto uživo?
Ne može, manijače.![]()
(ova pcovka ne važi za direktore provajdera, ako su na forumu, nek se jave. Može sve - sezam, verat, ptt, eunet, b92, ma sve! E, ne može ptt, neću :wink: )
Betty:ma može, odeš u banku i uplatiš na koji oćeš broj koju oćeš sumu (a da je veća od 160 din), bar za 064.
Ili, ogrebe frajer karticu pa pošalje kod, može i tako al je smaranje.
Gazdarica:Net je pun dopunasica... Postavljaju profile sa izazovnim i obnazenim fotkama, loveci naivne pacenike da im prvo uplate dopunicu, pa ce onda da prickaju sa njima... :shock:
Betty:e baš mi krivo...![]()
u stvari, možda i nije - jesi stvarno mislio to ONAKO da mi pokloniš?![]()