neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Pa ako volite tipa, zasto mu onda ne date da vas torba svaki dan po 4-5 puta?
e volela bih upoznati tog Supermena...skinula bih mu kapu i jos sto-sta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto su zene slaba bica I STVARNO TO NISU OCEKIVALE
A da muskarci su ladni ko spricer kad ih voljena ostavi...mhmm![]()
Mislim,sta je ovo? Generalizacije tipa "zene su losi vozaci" a pogotovo ova da su slaba bica mi strasno idu na nerve.. Meni je tebe zao ako sebe smatras slabom. A ovo za ocekivanje/neocekivanje...ma dajjj....zena zna,zena uvek zna. Uvek se bar nesto oseti,neka promena,ne moze to biti bas takav grom iz vedra neba....
kakva vam je to prica da ne moze 4-5 puta? ja dok sam s djevojkom zivio mogao sam tako danima, dobro priznajem, nije to bas svaki dan, dolazi u naletima, traje 10tak dana (mada nekad 4-5-6dana) i onda smanji pa opet isto... nista to nije kao neko pravilo ali okvirno to je to.
Moguce i da je zato sto kad zivis ili imas stalnu gajbu za seks opusteniji...sta li...
ima i toga ali ipak..................muskarci su po svemu jaci
daj tu dupli čokoladu pa se možda smirimoZasto su ostavljene zene duplo povredjene?
I onda divljaju i vicu "pa nisam se nadala da ces to uraditi''
kakva vam je to prica da ne moze 4-5 puta? ja dok sam s djevojkom zivio mogao sam tako danima, dobro priznajem, nije to bas svaki dan, dolazi u naletima, traje 10tak dana (mada nekad 4-5-6dana) i onda smanji pa opet isto... nista to nije kao neko pravilo ali okvirno to je to.
Moguce i da je zato sto kad zivis ili imas stalnu gajbu za seks opusteniji...sta li...
A obicno bude 4 takva dana zaredom ajde priznaj? Jer ti vec 5 nije do toga... a kad si rekao 10 onda si malo preterao... i verovatno ti prva 3 sexa traju pa 5 min a poslednji bude pravi sex pa ti racunas 4 puta...
Eto vidis... sve nesto pricas a sve pogresno... kao prvo:taj koji yebe i ta koju yebe 6-7 puta-SVAKI DAN(jer tako si napisao-la) su izuzeci da se ne lazemo...
kao drugo:devojke vremenom imaju sve vecu zelju za sexom i jaci libido...npr.uzimam sebe,sada nakon skoro tri godine odnosa imam vecu potrebu za sexom nego na pocetku...ali i dalje ne mogu da postignem ono sto ti ovde pises...
A koliko bi trebao trajati? 65 minuta da bi ti svrsila
Neke zene bas imaju problema sa svrsavanjem.
Moj savet ti je:
Ako vec ne mozes svrsiti za minut do dva, nemoj se ni truditi da postignes orgazam, nego uzivaj bez njega i radje cekaj da te iznenadi jednog dana.
pa sa 20 tak se i moglo ali sad ne
godine cine svoje![]()
A koliko bi trebao trajati? 65 minuta da bi ti svrsila
Neke zene bas imaju problema sa svrsavanjem.
Moj savet ti je:
Ako vec ne mozes svrsiti za minut do dva, nemoj se ni truditi da postignes orgazam, nego uzivaj bez njega i radje cekaj da te iznenadi jednog dana.