dupli lav-dupla devica....kakvi su izgledi da ova veza opstane... :(

jeka_2708

Početnik
Poruka
18
Posle duzeg vremena,naisla sam na osobu pored koje se osecam jako prijatno,zasticeno...ali,opet...ponekad mislim da mi i ne mozemo da funkcionisemo zajedno... mislim da ga moja "smorenost" gusi,a on to bas i ne razume...tu je hiljadu stvari,ovih dana sam zaista zbunjena...
Volela bih da mi neko kaze nesto o odnosu nasih znakova....da li iz toga moze da izadje nesto fino,ok...

slazem se...cak i previse hladni...ponekad se zapitam da li svima zivot tako proracunat...da li postoji nesto na sta su slabi,ne da bih to iskoristila...samo bih volela da ih vidim nekada emotivno skrhane....
a inace,mozda zbog toga sto smo tooooliko razliciti,oduvek me nekako privlace...mozda ta njihova snaga....hladnoca...zelja da ja nadjem to u sebi,ili bar da imam takvu osobu uz sebe,jer ja ne posedujem nista od toga....ali je mnoooogo tesko izdrzati sve to....ja se pitam jos koliko ce ovo!

Posle duzeg vremena,naisla sam na osobu pored koje se osecam jako prijatno,zasticeno...ali,opet...ponekad mislim da mi i ne mozemo da funkcionisemo zajedno... mislim da ga moja "smorenost" gusi,a on to bas i ne razume...tu je hiljadu stvari,ovih dana sam zaista zbunjena...
Volela bih da mi neko kaze nesto o odnosu nasih znakova....da li iz toga moze da izadje nesto fino,ok...

gde ti je Mesec?tvoj i njegov?

gde je tvoje Sunce? u 1 ili 12?

Back