Dupla Vaga!

Kad čujem da je neko dupla Vaga, prvo što pomislim je: " Bože, kako je to neodlučno". A onda sam (naravno, iz iskustva) shvatila da je najbolji podznak za Vagu isto Vaga :wink:
Mnogo odlučniji, čvršći, stabilniji ljudi su duple Vage nego Vage s nekim drugim podznakom.

Ali, ko zna, možda i grešim.

Draga Amebo, iako vaga-fish nisam ni neodlučna ni mekana. Potpisujem.
(okej, možda delujem neodlučno kada mi neka stvar nije bitna, pa može ovako a može i onako - ne pravim pitanje :lol: )

Pozdrav duploj vagi :wink: ... Ja poznajem 2, obe su vrlo lepe i zgodne, šarmantne kad hoće da budu, predivnog osmeha, ali hm... dosta temperamentne
i često upadaju u konflikte sa okolinom.
Sa obe dobro komuniciram i rado se družim.

Pozdrav duploj vagi :wink: ... Ja poznajem 2, obe su vrlo lepe i zgodne, šarmantne kad hoće da budu, predivnog osmeha, ali hm... dosta temperamentne
i često upadaju u konflikte sa okolinom.
Sa obe dobro komuniciram i rado se družim.[/quote]

Poz i tebi :D

Nestasna Ameba:
Kad čujem da je neko dupla Vaga, prvo što pomislim je: " Bože, kako je to neodlučno". A onda sam (naravno, iz iskustva) shvatila da je najbolji podznak za Vagu isto Vaga :wink:
Mnogo odlučniji, čvršći, stabilniji ljudi su duple Vage nego Vage s nekim drugim podznakom.

Ali, ko zna, možda i grešim.
dokazi :)

ja sam dupla vaga i ne mogu bas nista pouzdano da ti kazem. neki govore da se nasa neodlucnost povecava u toj kombinaciji, a drugi da se te dve vage "potiru" medjusobno pa je rezultat nesto sasvim trece... valjda.. :? a dal sve to ima ikakve veze, pojma nemam.

Back