ДУЛИЋ ПОДРЖАО ЗАКОН О АМНСЕТИЈИ

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
http://www.pravda.rs/2012/10/26/dul...ne-odbacuje-olako-predlog-zakona-o-amnestiji/

Dulić apelovao na DS da ne odbacuje olako predlog Zakona o amnestiji

726.jpg

Bivši ministar zaštite životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić, apelovao je danas na članove Demokratske stranke i ostale opozicione stranke da ne odbacuju olako Vladin Zakon o amnestiji.

Dulić smatra da je došlo krajnje vreme da opozicione stranke prestanu da a priori odbacuju većinu zakona u Skupštini, samo zato što su ih predložile vladajuće stranke.

- Čim se povela priča o Zakonu o amnestiji, momentalno su mnoge moje stranačke kolege osudile tu inicijativu, uz komentar da na taj način država šalje lošu sliku o borbi protiv kriminala – smatra Dulić i napominje da je krajnje vreme da stvari u Srbiji prestanu da se gledaju crno belo.

-Srbija mora da prevaziđe podele na vlast i opoziciju, večite stranačke deobe koje su nas do ovde i dovele. Lično sam spreman, ako je potrebno, da budem prvi ako treba i jedini član svoje stranke koji će podržati predlog o amnestiji samo da bih poslao svoju poruku srpskoj javnosti – odlučan je Dulić.

-Ako se radi o dobrom predlogu, treba ga prihvatiti, a meni se ovo čini kao prvi dobar potez nove Vlade jer nema razloga puniti zatvore svim i svakim – smatra bivši ministar.

Back