Dulce baza i misteriozno podzemlje aerodroma u Denveru

• Začetnik teme Začetnik teme N3M0N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A sta me se tice sta ludi Ameri crtaju po zidovima svojih aerodroma?
Da li to znaci da na jedan krajnje morbidan nacin najavljuju buduce dogadjaje?
DA li to znaci da se ti dogadjaji ne mogu izmeniti?
Da li bi imalo ikakvog uticaja na ostatak sveta kad ne bi bilo interneta i tv?
Ne.Na sva pitanja.

Percepcija je sve. I zato se ja borim da pokazem ljudima da imaju svoju volju i da im tu volju niko ne moze oduzeti.
Ko vas moze naterati da radite sto ne zelite? Samo vas strah i neukost, kao i naivnost i lakoverje. Ne verujte svemu i u sve sto vam se servira. Imajte svoj stav i svoju logiku.
Ako pogresite, bar cete biti sami krivi, sto je neuporedivo lakse podneti nego da krivicu svaljujete na nekoga ko ne postoji i cija su dela izmisljena.

Da vazno je da ljudi znaju sta im sprema Novi svetski poredak..
Da nema interneta, ljudi bi saznali na svojoj kozi,kao i sto jeste plan.
Sa donjim navodima se slazem...sem sa tim da su to neki imaginarni ljudi i njihovi planovi,koji nas se ne ticu.
I moja krivica u ovom desavanju je toliko minorna,,a doprinos ispravljanju krive Drine isto tako..Mea Culpa.

A sta me se tice sta ludi Ameri crtaju po zidovima svojih aerodroma?
Da li to znaci da na jedan krajnje morbidan nacin najavljuju buduce dogadjaje?
DA li to znaci da se ti dogadjaji ne mogu izmeniti?
Da li bi imalo ikakvog uticaja na ostatak sveta kad ne bi bilo interneta i tv?
Ne.Na sva pitanja.

Percepcija je sve. I zato se ja borim da pokazem ljudima da imaju svoju volju i da im tu volju niko ne moze oduzeti.
Ko vas moze naterati da radite sto ne zelite? Samo vas strah i neukost, kao i naivnost i lakoverje. Ne verujte svemu i u sve sto vam se servira. Imajte svoj stav i svoju logiku.
Ako pogresite, bar cete biti sami krivi, sto je neuporedivo lakse podneti nego da krivicu svaljujete na nekoga ko ne postoji i cija su dela izmisljena.

Svjetski moćnici ti se, u bukvalnom smislu, poigravaju sa nama. Eh sada ćeš me pitati kako. Vidiš, na razne načine, njihove namjerno postavljene simbole možeš vidjeti svugdje. Počev od proizvoda (što prehrambenih, industrijskih itd.), televizijskih reklama, serija, filmova i sličnih stvari. Eto, odličan primjer je taj aerodrom, dakle tu dnevno prođe ogroman broj ljudi i niko ništa da primjeti.

Ali to neženja činjenicu da recimo ja nigde ne primetim te njihove simbole dok mi ih neko ne pokaže...
Znači li to da na mene nemaju uticaja ili da me jednostavno zabole....?

To bi ti trebao znati, ne ja.

Uglavom, ko poznaje psihologiju zna da je strah najlakši način da se poigravaš sa čovjekom. Dakle, to što oni radi je sve detaljno isplanirano, zapravo, sve što rade je detaljno isplanirano i zna se i postupak i svršetak radnje. Da bi ih nadmudrio trebaš biti vraški pametan. Ja sam negdje po internetu čitao kako su se neki ljudi u SAD-u riješili bankarskog ropstva, da budem precizniji, nadmudrili su bankare. Našli su neke začkoljice u zakonu i njihovom sistemu što je dovelo do "oslobođenja."

#ејбисиди... Мени су само на крсти говорили такве ствари... ОПКОЉЕНИ СМО!!!

:) jeste, nemas pojma koliko
na drugim mestima te pumpaju drugim stvarima

pricala sam i ovde da sam imala zdravstvenih problema, nedefinisanih i uz Bozju pomoc sam nasla resenje, sama sam trazila informacije i naucila danikom ne verujem blanko, pogotovo medicinskom establishmentu i da ne komplikujem... jod! najgore od svega sto nam rade jeda nas lazu o jodu! Treba skoro svima mnogo vise joda! Njegovo dejstvo je fantasticno i mocno samo sto imam simptome detoksa i valjda ce mi pomoci ovo sto trenutno uzimam kao pomoc u ciscenju.

Ima tih slika jako mnogo,simbolika je unistavanje ljudi.....a onaj uzasni ratnik je iza sebe ostavio mrtve ljude,majke sa mrtvom decom nosi masku zbog hemijskog oruzja
koje je upotrebio,...a simbolika belog goluba..simbola mira,...probada macem...E ako to nije strasno ,onda neznam sta jeste...i kome jos nije jasno sta su planovi???
To vise i nisu planovi,oni se vec provode Samo ih treba biti svestan,i proviriti iz svoje kutije....a kad pogledamo oko sebe videcemo ono sto peva Bora....
Pogledaj dom svoj Andjele!!!!!!!

Back