Duhovni istraživač

Kad ono, istina ispade bitno drukčija. Genocidni psihijatar nije uhićen u velikom vatrenom okršaju, niti je pronađen u nekoj mističnoj špilji Republike Srpske, nego usred Beograda, u kojemu je svoje medicinsko znanje iskoristio kako bi postao obični seoski vrač. Homeopatija i holizam, travarstvo, masaže, kristali, tko zna kakvim je sve metodama sijedi, oronuli starac imenom Dragan Dabić morao pribjeći da bi se uklopio u vrevu beogradskog života, koji ga nije uočio jer nije znao gdje treba gledati. Svi su očekivali dobro uhranjenu, snažnu junačinu, pa nitko nije obraćao pozornost na ispijenog bjelokosog vrača.
Duhovni istrazivac...:hahaha:

kako mi se cini od sada ce neki srbi dobro zagleda svaku osobu da nije mozda mladic ili hadzic.... iz dva razloga,ili da ga obaveste da se nije dobro kamuflirao,ili da uzmu deo nagrade za "heroja"
mogu da zamislim situaciju... ides ulicom a ljudi bulje u tebe trazeci neki znak "raspoznavanja"..:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

pa neki su o tome i pričali javno
B. Plavšić je Karadžića direktno optužila da je uzeo ne znam koliko novca...
sad da li da verujem njoj ili alternativcu, nisam siguran

To ćemo odmah i lako da utvrdimo metodom dr Davida:mrgreen:

visakts1.png

Bilo bi lepo da otvorimo anketu...o tome šta mislite u šta se prerušio Mladić i čime se on bavi u Srbiji:?:

eto mog predloga ankete, sa odgovorima, a vi nadopunite svojim idejama i postavite anketu:!:

(ja ih ionako imam previše u svojim temama):mrgreen:

dakle:arrow:

ANKETA: Nakon što je uhićena reiki Baba Simana a.k.a. Radovan Karadžić maltene u sred Beograda (NBG) šta mislite u šta se ovih 13 godina prerušio Ratko Mladić preostali ratni begunac?

ponuđeni odgovori:

1) ma kakav reiki, gde Ratko zna šta je to...još se krije po pećinama, šumama i gorama:cool:

2) pustio i on bradu, a uloga mu ovisna šta je u in za helouvin plaši decu, a za božić deli poklone:mrgreen:

3) prodaje kokice (popcorn) na nekom ćošku kod kolodvora:rumenko:

....

nastavite sa idejama

(najbolje nek posluže postavljaču ankete kao opcije):ok::ok::ok:

Pa kako sve to, kad su zutima godinama na usta izlazile fekalije i kad i Rasa i svi ostali "imaju milione, i uzivaju dok Srbija pati"?? :???::???::???:

Važnije je ubiti mit o čoveku, nego samog čoveka.......

Isto kao kad se stvara pozitivan mit ima mnogo izmišljotina, isto tako i kad negativnim mitom hoćeš da srušiš onaj prethodno izgrađen.........

Tu lekciju Đinđić nikada nije naučio...
Zato je i doživeo sudbinu da se mit o njegovoj inteligenciji pravi tek posle njegove smrti...

Poslednja izmena:

Back