Duhovi prošlosti

sve prodje i nadživi se, vreme sve to ispere, ali.. poučena iskustvom u novo ulazim teško i obazrivo, dakle bolje i da ne ulazim

sve prodje i nadživi se, vreme sve to ispere, ali.. poučena iskustvom u novo ulazim teško i obazrivo, dakle bolje i da ne ulazim
dajes se na pola sto bi se kazalo zakljucala si svoj emotivni diskurs

Kako pređašnje mini traume u muško-ženskim odnosima nadživeti?
Da li ste ikad potpuno slobodni da uđete u nešto novo?
Nemam traume,nemam mini traume,ono sto je proslo znaci nje ni trebalo da traje.Bilo je lepo dok je trajalo,i pamtim uglavnom lepe trenutke...
Kad osetim da je to-to ulazim bez da razmisljam.Ali pazim sa kim ulazim u takvu pricu...
peso, ja se ne plasim da cu da ceznem za nekim dok sam s njim. Jer sam sve izuzetno prebolela i sve sto je zavrseno je zavrseno u meni. to je cisto. nego se plasim da uopste probam nesto, da se ne bih upetljala u neku patnju opet, u ovim godinama. Ne mogu...
Pa nemoj.Pogotovo u tim godinama :D

jer sad znam kako to ide, krenes cista srca, ispadnes najveca gluperda ikada... a opet ako igras igricu, onda to nije pun sjaj... moj konacan odgovor mora igrica u pocetku, onako sa distance nja nja
ajd laku noc, resen slucaj
uvek krenemo čista srca u emociju sa drugim bićem
te igrice koje igramo na nesvesnom nivou mogu biti pročitane kao manipulacija od srtrane partnera pod uslovom da je inteligentan i ume da čita između redova
i mi se onda čudimo kako to manipulacija kad smo mi čistog srca ušli u neku relaciju....

Kada sam bile dete imala sam sestru koju sam terala da se igramo igru koja se zove ,,Sanja budala,,....

mene mm zeza svaki put kad probam da provučem nešto i mentalno ga nadigram, jer na žalost, bio je prisutan kada je moja mlađa sestra pričala tu pričicu
i uvek mi kaže
aha oš opet da se igraš Sanja budala...
i ja se smorim ko kanta :( opet me provalio :lol:

Back