Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Kako pređašnje mini traume u muško-ženskim odnosima nadživeti?
Da li ste ikad potpuno slobodni da uđete u nešto novo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S godinama oguglasKako pređašnje mini traume u muško-ženskim odnosima nadživeti?
Sloboda, a ni manje ni više nego potpuna, u muško ženskim odnosima?Kako pređašnje mini traume u muško-ženskim odnosima nadživeti?
Da.Kako pređašnje mini traume u muško-ženskim odnosima nadživeti?
ako švercujete prošlost na granici budućnosti granična kontrola će vas zaustaviti i uzeće vam pasoš.Kako pređašnje mini traume u muško-ženskim odnosima nadživeti?
pa zavisi sta...sa ozbiljnim traumama se nekako zivi(udovistvo npr.), mada i to moze da se prevazidje
sve moze da se pravizidje, sem urodjenog ili stecenog nivoa mazohizma gde osobe vise o nekoj prici koja je odavno mrtva ili jako losa, lepse im je da se valjaju u blatu
Simple as that. <3ako švercujete prošlost na granici budućnosti granična kontrola će vas zaustaviti i uzeće vam pasoš.![]()
Taj samPrvih pet, šest... stopedeset puta je problem, posle prihvatiš da tako mora.
'bre Duskaću...ko da nikad nisi ništa "švercovala" preko grane...Simple as that. <3
Jel to Venerica vec posla unatraske ?Kako pređašnje mini traume u muško-ženskim odnosima nadživeti?
nenam, sta je to na nebu? sta ce to biti?Jel to Venerica vec posla unatraske ?![]()
Divno,svaka castNa neki način svoje bivše ljubavi i dalje volim, mada to ne znači da bih se vraćala na staro, niti da me progone duhovi prošlosti. Volim ih kao deo sebe u nekom prošlom trenutku i nemam šta da zamerim jer su to bile prave osobe za mene zavisno od trenutka.
Nemam trauma iz tih poznanstava jer je obostrano bio zadatak da jedni drugima budemo najpre prijatelji u vezi. Možda je nekom od nas na samom kraju bilo teže nego onom drugom, svakako nije bilo lako nikome, ali vremenom su se stvari sagledale i sada je jasno da je najbolje bilo tako, i ništa nije bilo uzaludno.
Da li sam spremna za nešto novo... hm... ne znam. Okidač za to je neka nova osoba, pretpostavljam, a ne to da ja sad sebe pripremam i onda se tako ''spremna'' serviram negde.