ако хоћеш бољи контакт са духовним светом, духовима.. мораш се очистити и упијати што више животну енергију:
1) биљна храна, по могућству сирова
2) чиста вода, ако може без хемикалија посебно хлора и флуора (значи поток) - флуор посебно онемогућава овај контакт - уништава пиналну жлезду преко које иде контакт!
3) не смеш ништа лоше мислити о никоме и о ничему
4) не смеш имати вештачка зрачења ту где спаваш (мобилни, вајфа, компујтери, тв...) - угаси струју када кренеш на спавање...
5) направи си фарадејев кавез или козирјево огледало - много помаже (бакарну кутију - то су експериментима потврдили и руси и амери - у принципу ти треба да се изолујеш од електромагнетних поља и направиш стојећи етарски талас унутра)
6) има једна фора ако хоћеш на кућу да ставиш месингану шупљу куглу - она повећава ове парапсихолошке могућности (погледај само на свим црквама било које вере, и многим другим објектима имаш месингану куглу на врху са бакарним кровом - одређени знају само неће да кажу!)
ако то урадиш моћи ћеш да их осетиш, понекад чујеш пред спавање а и у сновима ће ти се доста појављивати.
лично осећам да ми се најежи део тела - онда знам да су ту...
чак и осећам када је на некога накачен демон када је близу мене - исто ми се део коже најежи.
ако хоћеш да прекинеш контакт само се почни крстити и шапући "у име оца и сина и светог духа амин..."