Duh u sobi

BracoSintor

Obećava
Banovan
Poruka
93
Osecam neciju prisutnost u sobi. Lezim. U sobi je jako vruce. Cesto osetim nesto hladno iznad lica a jucer je iznad noga nesto bilo jako hladno iako je u sobi bilo 35. Jednom sam cak osetio da me netko nevidljiv dira po nogama. Jednom se pojavio. Vidio ga na kratko. Muskarac oko 35 godina. Sad da li ja trebam njemu da pomognem u necemu ili je on tu da pomaze meni? Kako da stupim kontakt s njim?

Nemojte me zezat. Ozbiljan sam. Zar nitko nikad nije imao iskustva s tim. Ne vjerujem da nije. Bio sam kod psihijatra. Potpuno sam zdrav. Ne izmisljam,ne haluciniram. Ako ne mate sto pametno da kazete nemojte nista ni reci.

Gle ako ti se to dešava da vidiš i osetiš duha kada počne da te hvata san pa pre nego što zaspiš ili da se negde u sred noći probudiš i par sekundi ili koji minut ne možeš da mrdaš za to vreme to je paraliza san i tad je mozak polu u smu a pol budan i to deluje neverovatno stvarno...Ljudi obično tad vide i osećaju i čuju duove,siluete,vanzemaljce,raznorazne stvari...

rekao mi je da napisem post ovdje i trazim savet od vas. on je također srbin.poginuo je u ratu u bosni 1992 od balija. zvao se goran. imao je 35 godina kad je dobio snajperskim metkom u leđa. eto sad sve znas. mislim da ce danas otici.

Postavi mu pitanje na tvom jeziku, ako te uhvati za nogu jednom, to je DA, ako te uhvati dvaput, to je odgovor NE. Ili obrnuto, jedno hvatanje za Ne, dva hvatanja za Da. Kako se dogovorite.

ако хоћеш бољи контакт са духовним светом, духовима.. мораш се очистити и упијати што више животну енергију:
1) биљна храна, по могућству сирова
2) чиста вода, ако може без хемикалија посебно хлора и флуора (значи поток) - флуор посебно онемогућава овај контакт - уништава пиналну жлезду преко које иде контакт!
3) не смеш ништа лоше мислити о никоме и о ничему
4) не смеш имати вештачка зрачења ту где спаваш (мобилни, вајфа, компујтери, тв...) - угаси струју када кренеш на спавање...
5) направи си фарадејев кавез или козирјево огледало - много помаже (бакарну кутију - то су експериментима потврдили и руси и амери - у принципу ти треба да се изолујеш од електромагнетних поља и направиш стојећи етарски талас унутра)
6) има једна фора ако хоћеш на кућу да ставиш месингану шупљу куглу - она повећава ове парапсихолошке могућности (погледај само на свим црквама било које вере, и многим другим објектима имаш месингану куглу на врху са бакарним кровом - одређени знају само неће да кажу!)

ако то урадиш моћи ћеш да их осетиш, понекад чујеш пред спавање а и у сновима ће ти се доста појављивати.

лично осећам да ми се најежи део тела - онда знам да су ту...
чак и осећам када је на некога накачен демон када је близу мене - исто ми се део коже најежи.

ако хоћеш да прекинеш контакт само се почни крстити и шапући "у име оца и сина и светог духа амин..."

Poslednja izmena:
Opsednut si demonima, moras da se molis direktno Isusu Hristu svaki dan, vise puta. Svojim recima. Molim te Boze spasi me od demona, kajem se za sve lose sto sam pocinio, i tako dalje. I bice ti bolje.

Opsednut si demonima, moras da se molis direktno Isusu Hristu svaki dan, vise puta.
видите, ја имам искуства и са демонима и са душама.
никада још нисам имао лоше искуство са демонима - али са душама јесам.
тако да није баш да је демон лош а исусу исправан..

исус је под великим знаком питања због јевреја... ако су га они измислили што га они немају?
друго ако се молите молите се Богу - тврорцу - он ће вам дати веру а исус религију.
религија је превара!

Back