Duh iz bombonjere

Pametni ljudi ne pokazuju svoja osecanja, i kada ih osecaju, da ne bi ispali smesni ili povredjeni.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi se vole igrati, biti zagonetni, govoriti jedno a raditi trece.Pametnica ja.Ja sve obrnuto. Pametni ljudi vesto glume, ne davajuci drugima da ih upoznaju kroz emocije.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi lagano ne cene nista sto radis. Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi nicemu se ne nadaju.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi se plase.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi ne pokazu direktno nikada ni kada im se dopadas niti kada te simpatisu.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi ne kazu iskreno jesu li zauzeti, citaj avaj ozenjeni, vereni ili imaju partnerku.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi ne govore nista licno.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi nisu otvoreni uvek za komunikaciju.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi imaju vise lica.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi imaju uvek nekoga u rezervi. Pametnica ja.Ja uvek obrnuto.Pametni ljudi ne gledaju ono cega nema vec cega ima.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi nikada ne otvore karte sve na sto.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi nisu nikada u zabludama i iluzijama.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi ne pisu post za nekoga ko im se dopada.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi umeju prepoznati sebi slicne.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi ne veruju.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametnim ljudima ne treba dusa, andjeo, milina, iskrenost.Pametnica ja.Meni bas to treba.Pametni ljudi bi videli ono sto ti nisi hteo, zeleo, mogao, sta znam..Pametnica ja.Ja jesam to sve videla u tebi. Pametni ljudi se ne blamiraju otvarajuci dusu.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi pustaju kada vide da ih neko ignorise, "otaljava" .Pametnica ja.Ja tada tugujem.Pametni ljudi ne dozvoljavaju da ih izova povrede.Pametnica ja.Ja sve obratno.Pametni ljudi se ne nadaju sebi slicnima.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi nista ne priznaju nista.Pametnica ja.Ja sve obrnuto.Pametni ljudi nikada nece primetiti i zeleti te slatke pametnice, a pametnice ne umeju biti nista drugo do...pametnice.Izgleda da po svemu navedenom i ispricanom i nisu bas pametnice, kada rade sve obrnuto od celog sveta?Pametnica ja. :(

Back