Dugovanje

1973sp

Početnik
Poruka
4
Pozdrav svima,

pozajmila sam "prijatelju" nesto manje od $5000 pre 3.5 godine zasta imam dokaze. Ima dokaz da sam poslala novac i da je ta osoba podigla novac. Tokom poslednje 2 godine sam trazila svoj novac i konacno sad je doslo do dogovora da mi salje $50 mesecno svakog prvog (sto imam sacuvano u porukama kao dokaz) . Dobila sam jednu uplatu, prvi je prosao za drugu uplatu....i nista....bice kao. Ja bih naravno da izvucem svoj novac ili putem suda ili da prodam svoj dug nekome pa neka se "prijatelj" sa njima lepo dogovori. Jedini razlog sto tako razmiljsam je bezobrazluk te osobe. Ukoliko imate neki predlog ili savet (sem da ne pozajmljujem novac popnovo :D ) molila bih vas da mi pomognete. Hvala unapred.

Zaprijeti mu utjerivacem dugova. A kad pare posuđujes treba da racunas da moze i da ti ne vrati ma kako da je dobar prijatelj. Imala sam iskustvo sa ne tako velikim sumama i tu nikad ne mozes biti nacisto.Pare su đavolja stvar.Oduvijek......

Pozdrav jos jednom....da li bi nekao mogao da mi savetuje kome da se obratim?

Обрати се адвокату. Не бирај неког ко ти је најјефтинији, него оног коме верујеш, јер добар адвокат ће ти на суду ово добити, па ћеш повратити своје паре. Поред тога, на крају, не плаћаш ти свог адвоката, него супротна страна, ако ти добијеш на суду (онај ко изгуби сноси све трошкове).

Back