Dugo muvanje / udvaranje / smaranje

Zavisi od ostalih signala. Možda je trenutno loš momenat, ali ako ima drugih signala, pokušati bar još jednom.

Dakle, jos jednom, i to je to.

Zavisi od mnogo faktora.

Kojih? Blajbi, toliko pises i bas si sad skrt na recima:malav:

Obicno je to dugo muvanje kada se zalepis za jednu. Ona skapira da ti je jedina opcija i ima da te rasteze kao armaturu.
Kada imas vise opcija, da vish kako sve ide glatko i na vreme, bez moljakanja.

Prosle nedelje smo razvlacili armaturu traktorom na selu, ludilo kako je dobar osecaj:D

Искусни форумаши кажу: ако се не регулише ствар након 50-80, максимум 100 постова, пиши пропало, неко други се убацио.

To je tacno:lol:

- - - - - - - - - -

Ma nemam ja vremena za cimanje oce nece cao

drugo

čak...kad okreneš leđa i kreneš možda i krene za tobom

Sve sam blizi ovakvom misljenju.
Poz bratijo:pivce:

Конфучије је лупао глупости, да су се Кинескиње и Кинези тако крили и бежали једни од других, да су играли "жмуре", "јуре" и тако тих игара у фазону "тутумиша" и "леденог чиче", не би их сад било цирка две милијарде.

Конфучије је лупао глупости, да су се Кинескиње и Кинези тако крили и бежали једни од других, да су играли "жмуре", "јуре" и тако тих игара у фазону "тутумиша" и "леденог чиче", не би их сад било цирка две милијарде.

Slusao sam jedan podkast sa jednim Kinezom i voditelj ga pita otkud da ih ima toliko. A on: Nisam siguran, mora da nam je u genima da Kineksinje lako zatrudne ili muskarci lako naprave decu.
Mada ipak mislim da je to i stvar ekonomije. Gde god su ljudi soc ugrozeniji vise se mnoze. Sto ima potporu u evoluciji. Kasnije to moze da se provuce kroz kulturu/tradiciju ili sta vec.

Slusao sam jedan podkast sa jednim Kinezom i voditelj ga pita otkud da ih ima toliko. A on: Nisam siguran, mora da nam je u genima da Kineksinje lako zatrudne ili muskarci lako naprave decu.
Mada ipak mislim da je to i stvar ekonomije. Gde god su ljudi soc ugrozeniji vise se mnoze. Sto ima potporu u evoluciji. Kasnije to moze da se provuce kroz kulturu/tradiciju ili sta vec.

Ima nesto u tome.

Back