Duge veze...i josh po neshto.....

zmaj013:
Vec mi sve postaje jasno.... Ti 15, a on 20 i kusur, a pri tom je neki automehanicar ili taksista, a mozda i neki propali student koji koristi tvoje "usluge", prodaje ti iluzije i maglu.... Jesam li u pravu?
Znas kako,meni je bilo 15 kada sam ga upoznala....sad mi je 17!A njemu je sada 20!!!!!
Ja njega dosta dugo znam da bi mogao bilo sta da mi prodaje.....
Zakljucak svega je valjda da treba uzivati u ovim "nasim"godinama ali zasto da to ne bude pored nekog do koga nam je zaista stalo.....!? :lol:

Ne kapiram ove sto kazu da je duga veza losa?sta je lose u tome kad se dvoje vole iako su mladi?sta je to tracenje vremena??mozda jeste tebi,ali njima nije,jer kad se zaljubis zelis uvek da budes sa tom osobom,a kad nisi naravno da neces(naravno postoje razne okolnosti)..ja sam uvek za duge veze,mnogo mi je lepo kad vidim da je neko npr zajedno 2 godine i da dele bukvalno sve,da im veza nije samo ljubljenje i vacarenje u mraku vec nekako totalno drugacije...ja prizeljkujem dugu vezu,ali za takvu vezu ti treba i takav decko..naravno iskoristi sve dok si mlad,ja to koristim ali ako naidje neka potencijalna osoba necu zaliti da se stvarno vezem!

Kad si s nekim dugo u ozbiljnoj zvanicnoj vezi, tesko se dolazi do raskida i on se uglavnom i veoma tesko prima, ali bar kad raskines znas da je jednom za svagda gotovo.Moze i da ti se desi da si s nekim GODINAMA U nekoj nazovi SEMI.Njega/nje ne mozes da se odreknes jer je on/ona uvek bio/bila tu kada ti je bilo potrebno i tako se vucarate godinama....ne mozes ni da raskines jer zapravo nemas sta, mada se veoma cesto desava da se jedan od to dvoje nevidjeno navuce na onog dugog...a taj drugi je obicno u fazonu:''ma daj, ti & ja smo samo dobri dugogodisnji prijatelji koji se povremeno kresnu...tako treba i da ostane''
Joj što je slatko ovo, a kontam da je polunapamet pisano jer smo bile male tad :)

Duga veza mi je bezveze opis... samo o dužini govori... ja više volim da pričam o ozbiljnim vezama.
A u mojoj generaciji manje-više su sve veze ozbiljne... Omatorili ljudi :)

Joj što je slatko ovo, a kontam da je polunapamet pisano jer smo bile male tad :)

Duga veza mi je bezveze opis... samo o dužini govori... ja više volim da pričam o ozbiljnim vezama.A u mojoj generaciji manje-više su sve veze ozbiljne... Omatorili ljudi :)

E too drugarice...Moze veza biti duga ali ne mora biti i ozbiljna..:)
Ja sam za ozbiljne veze,znate ono ne odvajaju se i te fore..to mi je bas slatko:heart:

meni su dobre duge veze... iako,ja sa ovih crkavih 15 godina nisam ni okusila sta znaci "duga veza"...(najduza trajala 2 mj)

za sex necu ni da komentarisem... :)
evo,od ovog posta je proshlo 4 godine. :)

i dalje mislim da su duge veze dobra stvar.
samo,sada sa razlogom. :)
trenutno sam u dugoj vezi i divno se osjecjam.
voljeno,kompletno. :)

seks...seks...da vidim,ja sam nakon mjesec i josh neshto.
stvarno sam to htjela,a to i nije malo.

moj momak mi bash po svemu odgovara. :heart:

Back