gost 365118
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Kad sa svalerima treba da tantrice to im nije mucenje, rece jedan nadrilekar. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта мислите о маратонском сексу који траје сатима?
Да ли преферирате такву врсту обштења или више волите на брзака?
kakve sad vracare te spopale?
Salu na stranu dobri moj narode, ne mislite valjda stvarno da ce raspolozena zena koja naleti na raspolozenog muskarca, koji moze i hoce, nakon nekog vremenskog intervala pogledati na sat i reci mu "prekini sa guslanjem, u pocetni stav, meni je bilo dosta mojih propisanih desetak minuta"...
ne mislim ja da će neko da meri, ali kad uklopiš dnevne obaveze teško da možeš naći vremena za više.
pogotovo ako su takve okolnosti, a često postanu![]()
mislim da pričate gluposti![]()
To jeste faktor ogranicenja.Medjutim maratonski odnos se ni ne planira ukoliko ne postoje uslovi za taj cin. Znaci nemanje vremena mozemo da zanemarimo, ovde je vise prica usmerena na to ko je za, a ko protiv.
Na opredeljenje.
- - - - - - - - - -
Mislim da nas boli K-c sta ti mislis.![]()
Salu na stranu dobri moj narode, ne mislite valjda stvarno da ce raspolozena zena koja naleti na raspolozenog muskarca, koji moze i hoce, nakon nekog vremenskog intervala pogledati na sat i reci mu "prekini sa guslanjem, u pocetni stav, meni je bilo dosta mojih propisanih desetak minuta"...
naravno da ne, ali mi smo pricali o onome sa pauzama i o onom bez pauza...msm neka jase nekog drugog bez prestanka satima![]()
Kome to treba da se iscrpljuje satima ..nego lepo iz 5 x po vise minuta i ekstra..red sex red odmor i tako![]()