Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Plave gatje - kratko slovo :|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nabili smo komplexe kad smo bili mali....pa kao odeš u vrtić....ja se sećam...obuče mi keva hoolahopke....živ blam me pojede.....i onda ona bezobrazna deca.....kao...ko nosi dooge gaće ili nešto slično...taj je droogorazredni član kolektiva.......i onda podignemo pantalone......i deremo se...nijeeee..oovo su dokolenice..nisu do kraja.... ....mačizam od malih nogu...
kad porastem bicu betmenja do prije 5 godina nisam nigdje isao pjeske....cak sam i 300m isao autom.bilo me sramota negdje pojaviti se pjeske...a onda sam pomalo krenuo da odrastamza koju godinu bice nesto od mene
![]()
E baš to ! Deca su bre okrutna, i detinjstvo je teško...nabili smo komplexe kad smo bili mali....pa kao odeš u vrtić....ja se sećam...obuče mi keva hoolahopke....živ blam me pojede.....i onda ona bezobrazna deca.....kao...ko nosi dooge gaće ili nešto slično...taj je droogorazredni član kolektiva.......i onda podignemo pantalone......i deremo se...nijeeee..oovo su dokolenice..nisu do kraja.... ....mačizam od malih nogu...
Jel to Betmen ? ja mislim da on to krije da mu se ne bi provalio identitet, osim ako ne muva žensku dok je u bet-kostimu...? Ma šta ga boli, i kad nije u kostimu onda je buržuj Brus Vejn !moj jedan drug nosi stalno te gace...i pitam ja njega sta radis kad zavrsis sa nekom ribom..kaze on meni da ima tehniku pa ih zajedno nabrzaka skine sa farmerkama![]()
Kod mene slično, po rukama i nogama ne osećam hladnoću ni vrućinu......мене су терали да их носим кад сам био клинац....
...као да немам рецепторе на ногама....![]()
Te "tanke" jakne i kape su praktična stvar urbanizovane svakodnevice.meni ovi strendzeri nisu jasni...svi imaju neke tanke jaknic koje nose na minus 10 jer je sad moda da im jaknica bude strukirana, uz telo, sal da stoji kao modzni detalj, nehajno prebacen preko vrata itd..
Kape tanke, tanke, tanke, ali vazno da su ala Enrique Iglesias.
Nista meni bez perjane jakne i ljudski kape, koja sakrije celo i usi da ne ozebu..
A kad smo kod gaca...sto kaze Ljuba, kao da nemam receptore na nogama...
dobro,ali propustas betmobil i par idealnih helanki
![]()
Ne nose nista. Eventualno nose biciklisticke ispod sorca, ali da ne vire.sta fudbaleri u ovo doba nose, hulahopke? od cega?