dugačke gaće - crveno slovo

nabili smo komplexe kad smo bili mali....pa kao odeš u vrtić....ja se sećam...obuče mi keva hoolahopke....živ blam me pojede.....i onda ona bezobrazna deca.....kao...ko nosi dooge gaće ili nešto slično...taj je droogorazredni član kolektiva.......i onda podignemo pantalone......i deremo se...nijeeee..oovo su dokolenice..nisu do kraja.... ....mačizam od malih nogu...

secam se toga...

i onda sam provalio te bermude duge gace i sve ih s*ebao...nisu se setili da toliko zadizu nogavicu...

a bila je prica prvo "aaaaaa nosi duge gatjeeee..." ..." ma nisu to duge gatje to je trenerka :lol: [nisam hteo da budem autsajder]" jbg... i eto prekinuh da nosim te duge gatje zbog brezobrazne dece jos dok sam bio bas mali...sad sam bas bio na snegu nosim letnje farke i letnje carape i kad upade sneg sunce ti...al dobro ja znam da cu se kajati al moras budes faca jbg danas je tako :lol::lol:

nabili smo komplexe kad smo bili mali....pa kao odeš u vrtić....ja se sećam...obuče mi keva hoolahopke....živ blam me pojede.....i onda ona bezobrazna deca.....kao...ko nosi dooge gaće ili nešto slično...taj je droogorazredni član kolektiva.......i onda podignemo pantalone......i deremo se...nijeeee..oovo su dokolenice..nisu do kraja.... ....mačizam od malih nogu...
E baš to ! Deca su bre okrutna, i detinjstvo je teško...

moj jedan drug nosi stalno te gace...i pitam ja njega sta radis kad zavrsis sa nekom ribom..kaze on meni da ima tehniku pa ih zajedno nabrzaka skine sa farmerkama:D
Jel to Betmen ? ja mislim da on to krije da mu se ne bi provalio identitet, osim ako ne muva žensku dok je u bet-kostimu...? Ma šta ga boli, i kad nije u kostimu onda je buržuj Brus Vejn !

...мене су терали да их носим кад сам био клинац....:lol:
...као да немам рецепторе на ногама....:lol:
Kod mene slično, po rukama i nogama ne osećam hladnoću ni vrućinu...
Ali u tome mi i jeste sada muka, što je ovo možda pokazatelj da sam potrošio baterije.

meni ovi strendzeri nisu jasni...svi imaju neke tanke jaknic koje nose na minus 10 jer je sad moda da im jaknica bude strukirana, uz telo, sal da stoji kao modzni detalj, nehajno prebacen preko vrata itd..
Kape tanke, tanke, tanke, ali vazno da su ala Enrique Iglesias.
Nista meni bez perjane jakne i ljudski kape, koja sakrije celo i usi da ne ozebu..

A kad smo kod gaca...sto kaze Ljuba, kao da nemam receptore na nogama...
Te "tanke" jakne i kape su praktična stvar urbanizovane svakodnevice.
jakne su od tzv. mikrofiber-a - propuštaju isparenja, ali ih ipak ne probija vetar i kiša.
kad ti se dan sastoji od povremenih prelazaka iz kuće u prevoz pa onda u opet zatvoreno (posao, škola, šoping, večernji izlazak....) tu više nije problem dugo izlaganje hladnoći da bi morao da se natruntaš vunenim džemperom i perjanom jaknom...već je ipak korisnije imati ovakvo univerzalno rešenje koje te čuva od udara vetra i kiše, a opet lakše se krećeš i ne uznojiš se u autobusu ili u redu u pošti...

dobro,ali propustas betmobil i par idealnih helanki :)

579402_m.jpg

sta fudbaleri u ovo doba nose, hulahopke? od cega?
Ne nose nista. Eventualno nose biciklisticke ispod sorca, ali da ne vire.
Ranije su oblacili sve i svasta, ali mislim da to vise nije dozvoljeno.
Muske hulahopke nemaju stopala. One su kao helanke, samo od vune. I imaju slic kao na gacama.
U hulahopkama sa stopalima bih se svaki cas zaustavljao i zavlacio ruku da ih navucem preko dupeta.
Helanke se koriste za takve prilike. Tj. strec materijal.

Milko Djurovski je nosio zenine helanke.

Back