Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pozz svima treniram fudbal dosta dugo moglo bi se reci da polako ulazim u profesionalne vode(menadzeri i ta sr**a ).Odlican sam tehnicar,imam i brzinu ali slab sam u duelu.Zbog toga ovo i pisem tj molim za pomoc.Kako ojacati duel igru,planirao sam da krenem u teretanu ali ne znam sta da radim moze pomoc????? Unapred zahvalan
Pozz svima treniram fudbal dosta dugo moglo bi se reci da polako ulazim u profesionalne vode(menadzeri i ta sr**a ).Odlican sam tehnicar,imam i brzinu ali slab sam u duelu.Zbog toga ovo i pisem tj molim za pomoc.Kako ojacati duel igru,planirao sam da krenem u teretanu ali ne znam sta da radim moze pomoc????? Unapred zahvalan
Ako već kažeš da ulaziš u profesionalne vode mene prosto čudi kako to da u teretani nemate program za tu vrstu priprema. U teretanu u koju ja odlazim u glavnom dolaze sportisti, između ostalog i fudbaleri koji tačno znaju šta im je činiti a i trener je sa njima.