DUDE

Ja sam pre nekih god. dana pala sa fotelje dok sam prala prozore i spucala levom dojkom od ivicu (mislila sam da mi je izletela na ledja, ne daj Boze nikome) pa sam zbog konstantnog bola otisla onkologu i bla, bla... Elem, tad sam ga pitala moze li da skodi dojkama to sto ja uopste ne nosim brus (osim ako je majica bas `zahtevna`) i covek mi lepo rekao da zene ne bi trebalo uopste da nose brus. E sad, ti baci malo pogled na svoju mamu, baku tj. vidi od koga si `nasledila` grudi pa odluci. Inace, za grudi je dobro raditi neke vezbice, npr. sklekove. Pozdrav!

da se ubacim, jel neko mozda ima silikonski brus? onaj $to cesto reklamiraju na tv? ne$to u tom fazonu?
Jel stvarno dobar pri nosenju dekoltiranih stvari, jel lepo oblikuje i sl? Isqstva neka?

divlja-u-srcu:
Procitam ja negde, da brus treba da se nosi i dok spavamo? :shock:
Mislim, ja ga i ovako ne trpim bas mnogo i gledam da ga se rastociljam kad god! Jel' istina ovo ili lazu proizvodjaci istih? Jel' ima neke koristi da se stalno nosi? :?

I kako uopste negovati grudi devojacke? :lol:
Ne samo devojacke, vec pre , za vreme i posle trudnoce?
Meni brus uopste ne smeta,spavam sa njim... bas sam se navikla...
A i mnooogo mi je potreban :lol: :oops: :lol:
Sto se njege tice,nista posebno - mlijeko za tijelo da budu lepe i glatke... nista vise...

divlja-u-srcu:
Procitam ja negde, da brus treba da se nosi i dok spavamo? :shock:
Mislim, ja ga i ovako ne trpim bas mnogo i gledam da ga se rastociljam kad god! Jel' istina ovo ili lazu proizvodjaci istih? Jel' ima neke koristi da se stalno nosi? :?

I kako uopste negovati grudi devojacke? :lol:
Ne samo devojacke, vec pre , za vreme i posle trudnoce?

Unajmi mene.Ja cu da ih negujem i drzim po ceo dan.
Uvek ce biti podignute na odgovarajucu visinu. :wink:

Ja ga ne nosim, jer polazim od toga da mojim grudima ne moze goditi svojevrsni oklop tokom tih par sati predvidjenih za odmor cijelog tijela. Kontam-nek' i one dahnu dusom:)
Ali me brine ovo: dok stojim, cak i bez ikakvog grudnjaka, moje grudi izgledaju odlicno, cvrste, jedre i nisu do pupka:)) Ali mi se cini kad legnem navece u krevet bez grudnjaka i ako su mi ruke dalje od tijela, rasirene dakle, grudi izgledaju kao da su se "razlile". Ukoliko primaknem ruke tijelu one se ponovo "vracaju u sjaj". Kakva su vasa iskustva o tome?

Bosancica2005:
Ja ga ne nosim, jer polazim od toga da mojim grudima ne moze goditi svojevrsni oklop tokom tih par sati predvidjenih za odmor cijelog tijela. Kontam-nek' i one dahnu dusom:)
Ali me brine ovo: dok stojim, cak i bez ikakvog grudnjaka, moje grudi izgledaju odlicno, cvrste, jedre i nisu do pupka:)) Ali mi se cini kad legnem navece u krevet bez grudnjaka i ako su mi ruke dalje od tijela, rasirene dakle, grudi izgledaju kao da su se "razlile". Ukoliko primaknem ruke tijelu one se ponovo "vracaju u sjaj". Kakva su vasa iskustva o tome?

Jao sreco,da tek znas sto su se moje misli razlile

inspirion:
Bosancica2005:

Jao sreco,da tek znas sto su se moje misli razlile
Jao sreco, da znas kako mi je drago sto dijelimo istu brigu.

Bosancica2005:
Ali mi se cini kad legnem navece u krevet bez grudnjaka i ako su mi ruke dalje od tijela, rasirene dakle, grudi izgledaju kao da su se "razlile". Ukoliko primaknem ruke tijelu one se ponovo "vracaju u sjaj". Kakva su vasa iskustva o tome?

Ladno sam legla u krevet da proverim! :lol:
Pazi, malo mi "slegnu", al' i dalje strce u vis! :D
Mozda se ova teretana isplati, majku mu! :lol:
Mada mi je "razlivanje" potpuno normalno.Nemoj da se tripujes! :wink:

migud:
Ja sam pre nekih god. dana pala sa fotelje dok sam prala prozore i spucala levom dojkom od ivicu (mislila sam da mi je izletela na ledja, ne daj Boze nikome) pa sam zbog konstantnog bola otisla onkologu i bla, bla... Elem, tad sam ga pitala moze li da skodi dojkama to sto ja uopste ne nosim brus (osim ako je majica bas `zahtevna`) i covek mi lepo rekao da zene ne bi trebalo uopste da nose brus. E sad, ti baci malo pogled na svoju mamu, baku tj. vidi od koga si `nasledila` grudi pa odluci. Inace, za grudi je dobro raditi neke vezbice, npr. sklekove. Pozdrav!

Sto ljudi sto cudi, u ovom slucaju lekara :) Ja sam dobila totalno drugacije misljenje od ginekologa, sa tim da brus mora da bude udoban. A sto se tice spavanja u njemu...ni za milion godina.

divlja-u-srcu:
codemaker:
divlja-u-srcu:
On je profi, on moze obe istovremeno! :P
Aha.. E onda je to druga stvar, ja sam samo samouki amater :(

Otvorice on neku skolicu za amatere! :wink:
Jel' mozes da me preporucis, molim te, molim te :) Da budem prvi upisani pa da imam privilegije, mozda mi bolje objasni no drugima :) Propadoh ovako nevest, znas, vole bih i ja da budem ekspert u tom tetrisu sa dve odjednom :shock:

Tratinčica:
Steffan:
Jedna moja koleginica na poslu ne nosi brus... prosle nedelje slucajno sam joj video dudu.. :P a onda sam je pogledao jos 2-3 puta namerno... :D nadam se da nista nije primetila.. :roll:
:)
Ma nije... :lol:

Nemoj da me plasis.. :D ima da me prijavi za seksualno zloostavljanje na poslu... ispasce jos da sam je silovao pogledom.. :P

Nosila je neku bluzu... otkopcala par gornjih dugmica a ja stao iznad nje kao nesto joj pokazujem na racunaru... hahahahha :D

Steffan:
Tratinčica:
Steffan:
Jedna moja koleginica na poslu ne nosi brus... prosle nedelje slucajno sam joj video dudu.. :P a onda sam je pogledao jos 2-3 puta namerno... :D nadam se da nista nije primetila.. :roll:
:)
Ma nije... :lol:

Nemoj da me plasis.. :D ima da me prijavi za seksualno zloostavljanje na poslu... ispasce jos da sam je silovao pogledom.. :P

Nosila je neku bluzu... otkopcala par gornjih dugmica a ja stao iznad nje kao nesto joj pokazujem na racunaru... hahahahha :D

Eh kako on voli ženski kutak,pa to ti je čudo! :D

Nadya:
Steffan:
Nadya:
A sto se brusa tice, ranije sam ga i ja cesto i gotovo od kad ustanem dok ne legnem ga nosila... a sad sam se malo oslobodila, i od njega hehe, i sve ga manje nosim... ranije sam se stidela da idem in public bez brusa, sada ne (uvek) :D

Umerenost u svemu :roll: kao :lol:

Sta je bilo, smanjile se? :P

zajedno sa mojom pamecu :lol:

Dobro jos ajde nekako za pamet, ali greota bre za dude... :mrgreen:

Micotakis:
Micotakis:
da se ubacim, jel neko mozda ima silikonski brus? onaj $to cesto reklamiraju na tv? ne$to u tom fazonu?
Jel stvarno dobar pri nosenju dekoltiranih stvari, jel lepo oblikuje i sl? Isqstva neka?

Bez uvrede, ali primecujem jedan patern kod tebe. Ti si prosto zaludjena kozmetikom u svim njenim oblicima. Nadam se da imas koristi od toga a ne samo bacanje para ;) Inace taj brus je dobila moja keva od neke prijateljice na poklon koja je bila odusevljena istim i nije joj se svideo iz jednog razloga. Tezak je. Plus, ona nema bas male grudi pa kad ga je probala izgledala je blago receno vulgarno :) Svejedno, ja ga nikad ne bih uzela, upravo zbog tezine.

Moja stvar, ne volim da slu$am komentare takve vrste, sem toga ako ja u necemu uzivam, to ne treba tebi da smeta! I ne zaboravi, ja se ne opterecujem nego uzivam u tome, jer mogu! :lol:

hanibale prodajesh lazhnu robu :shock:

e, ova tema ti nije isto sto i silikoni, bas nema veze. mozda da su obe pod temom GRUDI. ali onda bi bilo samo pet tema. GRUDI, ZENSKA PRAVA, SMINKANJE i MOMCI?????? ja nemam od toga nishta!!!!! :( dobro imam nekakve kese koje stoje ispred rebara. zato sam ljubomorna i sujetna ko i svi ovde. ma nisam ja nisam sujetna a vi jeste.
a da ja sam mushko.
pa sta ces vishe

Back