dubina intime....

Heh...ja kada vidim trudnicu zapitam se da li je neka glupača ili sponzoruša.
Sa trudnicama ne razgovaram jer me ne zanimaju ni glupače ni sponzoruše.
Mislim, koliko jbte nedotupava treba da budeš da dovedeš svoje telo u takvo stanje da ne možeš čku da obriješ?!
Da ne pominjem ostalo.
A tek porođaj, obim glave 50cm, dužina bebe isto negde pola metra, istisni to kroz p*ičku.
Ajde sad sve majke neka me napadnu. Ali neka "prva baci kamen" koja je rodila iz pravih razloga.
(Ljubavi i iskrene želje da bude supruga i majka.)

Zašto bi te napadale? Ako ti tako osećaš imaš prava na to.
Samo, evo kako zvuči tvoj post ..

Najbitniji ti je izgled/urednost tvoje čke i izgled tela
Plašiš se bola, koji je zapravo kratkotrajan i zaboravi se nakon par dana.
Ali verujem da ne misliš baš tako.

Želja za majčinstvom ne mora da bude vezana sa željom da budeš supruga. Ponekad je on tu jer je tu i odigra svoju ulogu.
Šta sa ženama koje ne mogu da budu majke, a supruge su i voljene su. One usvoje dete i vole ga kao da su ga rodile.

Pokupiš mače na ulici i doneseš kući i zavoliš više od svega..

A za intimu,šta znam sve zavisi koliko su partneri bliski.

Zašto bi te napadale? Ako ti tako osećaš imaš prava na to.
Samo, evo kako zvuči tvoj post ..

Najbitniji ti je izgled/urednost tvoje čke i izgled tela
Plašiš se bola, koji je zapravo kratkotrajan i zaboravi se nakon par dana.
Ali verujem da ne misliš baš tako.

Želja za majčinstvom ne mora da bude vezana sa željom da budeš supruga. Ponekad je on tu jer je tu i odigra svoju ulogu.
Šta sa ženama koje ne mogu da budu majke, a supruge su i voljene su. One usvoje dete i vole ga kao da su ga rodile.

Pokupiš mače na ulici i doneseš kući i zavoliš više od svega..

A za intimu,šta znam sve zavisi koliko su partneri bliski.
Ne verujem da bas tako misli.
Svakako da ne mora nikad majka da postane ako ne zeli.
Tek kad postanes roditelj,shvatis da gomila gluposti kojima si se baktao u zivotu potpuno nebitne na ovom svetu.

:think: u situaciji sam zbog trudnoce da prepustim muzu da me obrije dole i mogu reci da je to za mene bilo bas bzvz iskustvo....on je bio opusten, nije tome pridavao znacaja a ja sam osecala da mi je to previse....neka licna intima ipak treba da postoji, nesto i sto je samo moje, sto ne delim sa partnerom...mala doza tajanstvenosti je kod mene pozeljna...kako se vi odnosite prema tako preintimnim cinovima sa partnerom????

Ako sam lizo, mogu i da brijem. :p

:think: u situaciji sam zbog trudnoce da prepustim muzu da me obrije dole i mogu reci da je to za mene bilo bas bzvz iskustvo....on je bio opusten, nije tome pridavao znacaja a ja sam osecala da mi je to previse....neka licna intima ipak treba da postoji, nesto i sto je samo moje, sto ne delim sa partnerom...mala doza tajanstvenosti je kod mene pozeljna...kako se vi odnosite prema tako preintimnim cinovima sa partnerom????
Sta znam, meni je to brijanje dole neki vid upoznavanja. Seksualno rukovanje. Kao aj da te izbrijem da ne bude bas dosadno.

Back