Dubai --- AQUA-ZOO PARK

Ma devojke i devojcice ( ko se kako oseca :mrgreen: ) nije to bas tako nedostizno ..... otprilike kao i klasicno letovanje ako idete avionom do nekog mora u blizini u aranzmanu

Sad se moze naci karta za 330 e povratna za novembar recimo , tamo je kao leto a i normalni hoteli nisu skupi

Kupate se , suncate , obidjete , pocrnite i onda vas komsiluk mrzi jer ste preplanuli kad vam vreme nije :mrgreen: :rotf:

Ma devojke i devojcice ( ko se kako oseca :mrgreen: ) nije to bas tako nedostizno ..... otprilike kao i klasicno letovanje ako idete avionom do nekog mora u blizini u aranzmanu

Sad se moze naci karta za 330 e povratna za novembar recimo , tamo je kao leto a i normalni hoteli nisu skupi

Kupate se , suncate , obidjete , pocrnite i onda vas komsiluk mrzi jer ste preplanuli kad vam vreme nije :mrgreen: :rotf:

procitala sam pre par dana,al sam zaboravila koja je agencija,dubaj 8 dana 450 evra
ne znam da li su u to uracunate avionske takse

Dubai je apsolutno neverovatno mesto.
osim avionske karte sve ostalo je sasvim pristupačno.
mislim da hotela već sad ima previše, usluge pružaju "gastarbajteri" u vidu Pakistanaca, Indijaca itd tako da i one nisu skupe
a šoping nije opterećen carinom i porezom.
mislim da je to jedno od onih mesta koje treba videti ali je jedan put sasvim dovoljan.

Dubai treba videti zato što je potpuno drugačiji
evo sad razmišljam i ne mogu da se setim ni jednog sličnog grada
meni je tamo sve nelogično, toliko preterivanja i bahaćenja na jednom mestu da u jednom trenutku postaje apsurdno, smešno, neverovatno... ili bajkovito. sve zavisi od oka onoga ko posmatra
voda je maltene skuplja od benzina a zalivaju se travnjaci
napolju je plus beskonačno a ljudi se skijaju u hali
na jednoj strani je sve ultra high tech a u luci se roba dovozi drvenim brodovima
iza je pustinja, ali bukvalno a oni prave ostrva za koja dovlače kamen sa strane
na jednoj strani nezamislivo i ničim razumnim zarađeno bogatstvo a u predgrađu apsolutna beda
itd itd
jedno je sigurno, verujem da posle posete niko ne ostane ravnodušan

vd:
Dubai treba videti zato što je potpuno drugačiji
evo sad razmišljam i ne mogu da se setim ni jednog sličnog grada
meni je tamo sve nelogično, toliko preterivanja i bahaćenja na jednom mestu da u jednom trenutku postaje apsurdno, smešno, neverovatno... ili bajkovito. sve zavisi od oka onoga ko posmatra
voda je maltene skuplja od benzina a zalivaju se travnjaci
napolju je plus beskonačno a ljudi se skijaju u hali
na jednoj strani je sve ultra high tech a u luci se roba dovozi drvenim brodovima
iza je pustinja, ali bukvalno a oni prave ostrva za koja dovlače kamen sa strane
na jednoj strani nezamislivo i ničim razumnim zarađeno bogatstvo a u predgrađu apsolutna beda
itd itd
jedno je sigurno, verujem da posle posete niko ne ostane ravnodušan

razumem o cemu pricas.
znaci nista ne preporucujes konkretno sta treba videti,vec osetiti kako dise grad,zar ne?

upravo tako
od opipljivih znamenitosti
najviša zgrada na svetu, ne možeš je ne videti, htela ne htela :)
najluksuziji hotel na svetu
najveći šoping centar na svetu
najbolji akvarijum na svetu
najčudnije skijalište
ostrvo u obliku palme
započeta ostrva u obliku kontinenata
i tako sve najveće, najvišlje, najbolje najskuplje...
a meni je nekako u zbiru sve najčudnije
e da ne zaboravim da dodam na spisak bisera, prilikom ulaska skeniraće ti oko

vd:
upravo tako
od opipljivih znamenitosti
najviša zgrada na svetu, ne možeš je ne videti, htela ne htela :)
najluksuziji hotel na svetu
najveći šoping centar na svetu
najbolji akvarijum na svetu
najčudnije skijalište
ostrvo u obliku palme
započeta ostrva u obliku kontinenata
i tako sve najveće, najvišlje, najbolje najskuplje...
a meni je nekako u zbiru sve najčudnije
e da ne zaboravim da dodam na spisak bisera, prilikom ulaska skeniraće ti oko

ah,eto prilike za mali flert,tesko da cu odoleti da ne namignem :)

E onda :mrgreen:
vidim ja neke stepenice prema gornjem spratu i tablu koja jasno ukazuje da su gore neke grozote
Dali da izigravam njezno zensko i damski zaobidjem isti ;) :think:

Pa sad .... pare sam si dal' ..tako da ''hocu sve sto mi pripada i sleduje ''

Ovaj mali i nije tako jeziv a i nije ga bas bilo lako uociti medju tim granama

Na zidovima su bile okacene staklene kutije zaposednute stanovnicima koji se nisu udostojili ni mrdnuti cak i kad sam im hrabro kucala po staklu .

Razni paukovi od kojih bi mi se kosa digla na glavi da nismo imali tu staklenu barijeru izmedju nas

Na tom gornjem spratu u jednom delu napravili su deo koji simulira prasumu , sa sve ogromnim visecim lijanama , raznim zivim rastinjem koje se grana iz raznih pravaca i naravno mostic napravljen od suvih lijana i konopaca ,gde na pocetku jasno pise da je strogo zabranjeno klatiti se i tresti ga da ne bi popadali dole u kaveze sa piranama i raznim drugim ribetinama .

Deca fina , ma neznaju ni da citaju , svi uredno prelaze preko uzanog mostica i za njima krecu pametni roditelji .... valda neizivljeni u detinjstvu i krecu ko majmuni da skacu po njemu

Kao ...yuuuupiiii ...ajmo da se igramo :dash:
Zaborave u trenu da su pored njih vlastita deca koja mogu da se strmeknu sa te visine dole

Sto ti je zov divljine :lol:.... nismo bas daleko odmakli od Darvinove teorije .... tanke ljuspe civilizacije spadnu u trenu :manikir:

Back