dubai 2013 saveti za zainteresovane

wigins

Početnik
Poruka
7
Postovanje svima,
otvorio sam ovu temu ponovo s namerom da dobijem neki dobar savet,ili misljernje ljudi koji su vec ovo prosli.Imam 41 god.zavrsenu srednju poljoprivrednu skolu(agro-ekonomski tehnicar),i sobzirom na godine verovatno i neko iskustvo.Opseg zanimanja se kretao od prof.vojnika,rada u stranim organizacijama(OSCE),sankera/konobara u restoranu(7god),do menadzera u Kirbi-y.Imam aktivno znanje Engleskog jezika(rad u inostranstvu,supruga profesor istog).Potpuno zdrav(Bogu hvala) i sto je mozda najvaznije-ogromnu zelju za radom,gde bi mogao i da zaradim nesto.Za ovakav korak sam se odlucio iz opstepoznatih razloga svima nama.Vec duze vreme pratim forume vezane za ovu temu,sobzirom da ne radim pa imam vremena,i odlucio sam se za ovaj korak.Verovatno cu naici na razumevanje,jer jeopste poznata situacija u zemlji svima nama.Inace zivim u Nisu.
Dosta toga sam saznao citajuci komentare,ali me zanima kako je sada u UAE,mislim na zaposljenje,standard i sl.,kakve su mi sanse u ovim godinama i sa ovom spremom za posao.Pricam samo o sebi,dok sto se tice supruge i cerke(14 god).o tom potom,prvo ja da napravimprvi korak.
Zbog svega ovoga zamolio bih sve dobronamerne ljude koji na bilo koji nacin mogu da pomognu,eto barem neki koristan savet da daju.
Pozdrav i unapred zahvalan.

Back