filatelista. pa šta?
Veoma poznat
- Poruka
- 13.059
a pretpostavka je da se ti onda razumeš :grin: :grin: :grin: :grin:Шон:lepo ti reche onaj da slazhesh markice a ostavish politiku onima koji je razumeju![]()
ajde klonjo odšeći
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a pretpostavka je da se ti onda razumeš :grin: :grin: :grin: :grin:Шон:lepo ti reche onaj da slazhesh markice a ostavish politiku onima koji je razumeju![]()
nece ni sadfilatelista:Tadić nije imao kvalitetnu podršku DSS ni na prošlim, pa je pobedio.
filatelista:a pretpostavka je da se ti onda razumeš :grin: :grin: :grin: :grin:
ajde klonjo odšeći
ma boli me taki za matorog pajacacrow:markoljubac
zaebi ti marlona
********* je to starog kova....
samo cheka da ti zaspish i onda... 8)
crow:markoljubac
zaebi ti marlona
********* je to starog kova....
samo cheka da ti zaspish i onda... 8)
Vrlo slikovitomalaaleja:Izabravsi S. i S.L. za savetnike isto kao da je izabrao i Cedu J. za honorarnog 'savetnika"![]()
![]()
![]()
*BILJA*:Je li Vuk Jeremic kadar DS-a?!
Je li on izabrao da mu savetnici budu GORAN SVILANOVIC, Sonja Liht..i ostali iz te branshe?!
Halo, izabrati G.Svilanovica kao savetnika oko pitanja Kosova, coveka koji se odavno i iz sve snage zalaze za nezavisnost istog-GNUSNO da gnusnije ne moze biti
![]()
eremita:Све што ради тај потурица Вук Јеремић из ДС-а је више него провидно. Зато се сада Борис Тадић и притајио и даје изјаве као фора: "не дамо ми КиМ" - а иначе његови кретени на КиМ се убрзано припремају да изађу на шиптарске изборе иако Влада Србије о томе није донела било какву одлуку.
Борис Тадић је веома лош шмирант и зато му се жури да буде РЕИЗАБРАН да би издају могао ЛЕГАЛНО ДА ЗАВРШИ ДО КРАЈА........а Коштуница ипак није овца...
Nadam se da nece biti reizabran, gotovo sam sigurna!eremita:Све што ради тај потурица Вук Јеремић из ДС-а је више него провидно. Зато се сада Борис Тадић и притајио и даје изјаве као фора: "не дамо ми КиМ" - а иначе његови кретени на КиМ се убрзано припремају да изађу на шиптарске изборе иако Влада Србије о томе није донела било какву одлуку.
Борис Тадић је веома лош шмирант и зато му се жури да буде РЕИЗАБРАН да би издају могао ЛЕГАЛНО ДА ЗАВРШИ ДО КРАЈА........а Коштуница ипак није овца...
Koštunica može da prenebregne DS i hoće.*BILJA*:I
Koshtunica ne moze da prenebregne DS niti da joj toliko pakosti, jer, porucise mu- ukoliko ne postupi po naredjenju, ovo je kraj njega kao Premijera!
To je tacno!
Jer, Radikale je preveslao samo tako, posluzili su mu kao potkusur u igri sa DS- znaci, oni s njim nikad vishe!
To je fakat, i Kostunica to zna, i opet ce morati leci na rudu.
Nema mu druge!
Da, najverovatnije Aca-pop.*BILJA*:.
Koliko cujem, iz DSS-a najvaljuju mogucu kandidaturu nekog iz svojih redova, znaci- neka ide sam Boris Tadic, neka proveri kolika mu je podrska u narodu, i je li tolika da ima neogranicenu moc i pravo,da on i njegov kadar rade sta pozele u Srbiji.![]()
Ni ti ne znas sta valja :wink:sevilja:Da, najverovatnije Aca-pop.
On je sjajan, izuzetno inteligentan i ozbiljan mlad čovek.
A nije ni loš frajer.![]()
sevilja:Da, najverovatnije Aca-pop.
Znas sta- slazem se s tobom, zanemaricu poneku nijansu, nebitne susevilja:Koštunica može da prenebregne DS i hoće.
Ovog puta nije mogao, a nemoj misliti da nije stvarno hteo s Radikalima. Ali prilike su bile takve da su oni gadovi iz EU pokazali prstićem no-no. Suviše su se zapadnjaci infiltrirali ovde, u Srbiji. Pa pogledaj koje sve stranke finansiraju, skoro sve sem srs-a, dss-a, i iskreno, ne znam koga bih još tu navela. A i da se ne lažemo, ni radikali baš nisu u fazonu da bi davladaju, jer da su hteli , mogli su. Svi znamo da su stranka sa najviše pristalica, i to na više izbora unazad.
Radikali dodju Koštunici neka vrsta medijske podrške. Voja radi sve što bi i Radikali, i iste su orijentacije. S tim što se Koštunica do sad nikad nije iskompromitovao kao npr. Šešelj, pa samim tim Rusi više veruju njemu nego predstavnicima Radikala. Toma je meni totalno ok, po mom mišljenju, mnogo jači političar od Šešelja. A i duhovitiji.![]()
Iskreno govoreći ja tog lika ne znam po liku. Samo znam da je glupo i pokvaren i to mi je sasvim dovoljno da ga nikad ne poželim. 8-)Шон:bolji od kostresha :shock:![]()
![]()
![]()
Šta mu fali?*BILJA*:Ni ti ne znas sta valja :wink:
Aca-pop će na izborima proći lošije od Dragana-mrš :grin: :grin: :grin:sevilja:Da, najverovatnije Aca-pop.
sevilja:Radikali dodju Koštunici neka vrsta medijske podrške. Voja radi sve što bi i Radikali, i iste su orijentacije. S tim što se Koštunica do sad nikad nije iskompromitovao kao npr. Šešelj, pa samim tim Rusi više veruju njemu nego predstavnicima Radikala.