DSS uslovljava podršku Tadiću

• Začetnik teme Začetnik teme crow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvinjavam se sto ne mogu da iscitam sve (koristim slobodno vreme do maksimuma) ali, jedno ste smetnuli s uma, i jedni i drugi, zavisi!
Koshtunica ne moze da prenebregne DS niti da joj toliko pakosti, jer, porucise mu- ukoliko ne postupi po naredjenju, ovo je kraj njega kao Premijera!
To je tacno!
Jer, Radikale je preveslao samo tako, posluzili su mu kao potkusur u igri sa DS- znaci, oni s njim nikad vishe!
To je fakat, i Kostunica to zna, i opet ce morati leci na rudu.
Nema mu druge!
I, da kazem sledece: drazi mi je Kostunica i pored svega sto je ucinio Radikalima, nego DS i Boris Tadic.
Ma kakvi drazi, luda sam za njim - toliko mi je drazi. Od Tadica i njegovih, gori ne postoje :roll:
Je li Vuk Jeremic kadar DS-a?!
Je li on izabrao da mu savetnici budu GORAN SVILANOVIC, Sonja Liht..i ostali iz te branshe?!
Halo, izabrati G.Svilanovica kao savetnika oko pitanja Kosova, coveka koji se odavno i iz sve snage zalaze za nezavisnost istog-GNUSNO da gnusnije ne moze biti :evil:

filatelista:
a pretpostavka je da se ti onda razumeš :grin: :grin: :grin: :grin:
ajde klonjo odšeći

hmmm.. :lol: :lol: :lol: kad te se setim pred izbore kako si bio pun nadanja i stremljenja... :) pomirite se neznalice, mlohavi ima da vas prca josh najmanje dva mandata dok se srbija ne formira kakva treba da bude, bez lazhnog plavo zhutog demoNolosha, pedera, sektasha i ostalog drushtvenog otpada... :)

*BILJA*:
Je li Vuk Jeremic kadar DS-a?!

Je li on izabrao da mu savetnici budu GORAN SVILANOVIC, Sonja Liht..i ostali iz te branshe?!

Halo, izabrati G.Svilanovica kao savetnika oko pitanja Kosova, coveka koji se odavno i iz sve snage zalaze za nezavisnost istog-GNUSNO da gnusnije ne moze biti

:evil:

Све што ради тај потурица Вук Јеремић из ДС-а је више него провидно. Зато се сада Борис Тадић и притајио и даје изјаве као фора: "не дамо ми КиМ" - а иначе његови кретени на КиМ се убрзано припремају да изађу на шиптарске изборе иако Влада Србије о томе није донела било какву одлуку.

Борис Тадић је веома лош шмирант и зато му се жури да буде РЕИЗАБРАН да би издају могао ЛЕГАЛНО ДА ЗАВРШИ ДО КРАЈА........а Коштуница ипак није овца...

eremita:
Све што ради тај потурица Вук Јеремић из ДС-а је више него провидно. Зато се сада Борис Тадић и притајио и даје изјаве као фора: "не дамо ми КиМ" - а иначе његови кретени на КиМ се убрзано припремају да изађу на шиптарске изборе иако Влада Србије о томе није донела било какву одлуку.

Борис Тадић је веома лош шмирант и зато му се жури да буде РЕИЗАБРАН да би издају могао ЛЕГАЛНО ДА ЗАВРШИ ДО КРАЈА........а Коштуница ипак није овца...

Valjda nije... :?

eremita:

Nadam se da nece biti reizabran, gotovo sam sigurna!
Jer, sad jos i kako-tako, cim bi bio reizbaran, ode Kosovo kao da nikad nije ni postojalo.
Koliko cujem, iz DSS-a najvaljuju mogucu kandidaturu nekog iz svojih redova, znaci- neka ide sam Boris Tadic, neka proveri kolika mu je podrska u narodu, i je li tolika da ima neogranicenu moc i pravo,da on i njegov kadar rade sta pozele u Srbiji. :roll:

*BILJA*:
I
Koshtunica ne moze da prenebregne DS niti da joj toliko pakosti, jer, porucise mu- ukoliko ne postupi po naredjenju, ovo je kraj njega kao Premijera!
To je tacno!
Jer, Radikale je preveslao samo tako, posluzili su mu kao potkusur u igri sa DS- znaci, oni s njim nikad vishe!
To je fakat, i Kostunica to zna, i opet ce morati leci na rudu.
Nema mu druge!
Koštunica može da prenebregne DS i hoće.
Ovog puta nije mogao, a nemoj misliti da nije stvarno hteo s Radikalima. Ali prilike su bile takve da su oni gadovi iz EU pokazali prstićem no-no. Suviše su se zapadnjaci infiltrirali ovde, u Srbiji. Pa pogledaj koje sve stranke finansiraju, skoro sve sem srs-a, dss-a, i iskreno, ne znam koga bih još tu navela. A i da se ne lažemo, ni radikali baš nisu u fazonu da bi davladaju, jer da su hteli , mogli su. Svi znamo da su stranka sa najviše pristalica, i to na više izbora unazad.
Radikali dodju Koštunici neka vrsta medijske podrške. Voja radi sve što bi i Radikali, i iste su orijentacije. S tim što se Koštunica do sad nikad nije iskompromitovao kao npr. Šešelj, pa samim tim Rusi više veruju njemu nego predstavnicima Radikala. Toma je meni totalno ok, po mom mišljenju, mnogo jači političar od Šešelja. A i duhovitiji. ;)

*BILJA*:
.
Koliko cujem, iz DSS-a najvaljuju mogucu kandidaturu nekog iz svojih redova, znaci- neka ide sam Boris Tadic, neka proveri kolika mu je podrska u narodu, i je li tolika da ima neogranicenu moc i pravo,da on i njegov kadar rade sta pozele u Srbiji. :roll:
Da, najverovatnije Aca-pop.
On je sjajan, izuzetno inteligentan i ozbiljan mlad čovek.
A nije ni loš frajer. :lol:

sevilja:
Koštunica može da prenebregne DS i hoće.
Ovog puta nije mogao, a nemoj misliti da nije stvarno hteo s Radikalima. Ali prilike su bile takve da su oni gadovi iz EU pokazali prstićem no-no. Suviše su se zapadnjaci infiltrirali ovde, u Srbiji. Pa pogledaj koje sve stranke finansiraju, skoro sve sem srs-a, dss-a, i iskreno, ne znam koga bih još tu navela. A i da se ne lažemo, ni radikali baš nisu u fazonu da bi davladaju, jer da su hteli , mogli su. Svi znamo da su stranka sa najviše pristalica, i to na više izbora unazad.
Radikali dodju Koštunici neka vrsta medijske podrške. Voja radi sve što bi i Radikali, i iste su orijentacije. S tim što se Koštunica do sad nikad nije iskompromitovao kao npr. Šešelj, pa samim tim Rusi više veruju njemu nego predstavnicima Radikala. Toma je meni totalno ok, po mom mišljenju, mnogo jači političar od Šešelja. A i duhovitiji. ;)
Znas sta- slazem se s tobom, zanemaricu poneku nijansu, nebitne su:)

sevilja:
Radikali dodju Koštunici neka vrsta medijske podrške. Voja radi sve što bi i Radikali, i iste su orijentacije. S tim što se Koštunica do sad nikad nije iskompromitovao kao npr. Šešelj, pa samim tim Rusi više veruju njemu nego predstavnicima Radikala.

eusa_clap.gif

A i zapad mu vise veruje, sto je vrlo bitno....zbog svega toga je u mogucnosti da zastiti najvaznije nac. interese.

Jos jedan pokazatelj koliko DSS gazi preko svojih stavova i trazi rupe u dogovoru zarad odredjenog procenta u necemu ili radi izvlacenja bilo kakve koristi iz bilo cega. Svi se jasno secamo objasnjenja DSS-a zasto kandidat DS ne treba da bude premijer: "Ne moze jedna stranka da ima i mesto premijera i mesto predsednika drzave. Mi nudimo DS-u mesto predsednika". I sta se onda desava? DSS uslovljava kandidaturu Tadica odredjenim odlaganjima a svima je jasno da zapravo samo pokusavau da izvuku jos koji upravni odbor, jos kakav posao za njihove clanove ili cutanje DS-a za Ilicevu proviziju od izgradnje autoputa Horgos-(Cacak) Pozega!! Politika je ***** izvinte me sto psujem.. :roll:

Back