DSS u vezi s prevarama naroda u kvizovima radio emisija

Radio "Centar": Zakupac zloupotrebio dogovor

Radio "Centar" je demantovao danas da je umešan u prevaru građana.

"RTV Centar d.o.o. osnovan je 2008, dozvolu za radio emitovanje, dobio je 2009, a emitovanje programa je započelo u februaru 2010. godine. Na programu radija je emitovana samo domaća muzika i informativni program Glasa Rusije u tri termina. Radio "Centar" nije imao nikakve poslovne ni finansijske aranžmane sa javnim preduzećima, ustanovama i drugim državnim organima. Tokom 2012. godine Radio centar je napravio dogovor sa preduzećem MHC da za usluge korišćenja njihovog predajnika, MHC održava tehničke uslove za emitovanje programa. Vlasnici i rukovodstvo radija nisu dozvolili niti na bilo koji način učestvovalo u kreiranju i organizaciji kvizova i nagradnih igara koji su u kratkom roku emitovani na programu radija. Zloupotrebljen je dogovor o održavanju emitovanja muzičkog programa, emitovanjem sadržaja bez saglasnosti rukovodstva Radio "Centra", saopštili su oni danas.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/35...unkcionera-DSS-zaradjivao-na-laznim-kvizovima

Što se teme tiče - naivan smo narod i još uvek ne shvatamo da smo ušli u eru kada se oko para ne sme biti naivan
Mislim nije moglo ni ranije al bar nije bila ovolika otimačina[/QUOTE]Mene samo čude te patriotske pljačke. Da li od strane patriota ili pod okriljem patriotizma. Pisao sam juče, jednom rukom krade, drugom maše s tri prsta. A apelacioni sud je tu za svaki slučaj.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa evo ti jos jednom:

Radio "Centar": Zakupac zloupotrebio dogovor

Radio "Centar" je demantovao danas da je umešan u prevaru građana.

"RTV Centar d.o.o. osnovan je 2008, dozvolu za radio emitovanje, dobio je 2009, a emitovanje programa je započelo u februaru 2010. godine. Na programu radija je emitovana samo domaća muzika i informativni program Glasa Rusije u tri termina. Radio "Centar" nije imao nikakve poslovne ni finansijske aranžmane sa javnim preduzećima, ustanovama i drugim državnim organima. Tokom 2012. godine Radio centar je napravio dogovor sa preduzećem MHC da za usluge korišćenja njihovog predajnika, MHC održava tehničke uslove za emitovanje programa.

Gde se tu kaze da je emitovano o igrama na srecu i sl?

Znaci, oni samo pretpostavlju da je ugovor zloupotrebljen, na osnovu glasina, a da bi sebe opravdali za prvi trenutak.

Najlakse je tek tako optuziti ljude.

Naravno da je Radio centar morao da da takvo saopstenje, a sta je od toga tacno, videce se kasnije.

Poslednja izmena:
Pa zato i kazem, videce se na sudu najverovatnije, kasnije, jer niti je optuzba "s neba pa u rebra" validna, niti je jedan demantij dovoljan.

Ovde se radi o 2 firme, a ova druga (RTV centar) koja je optuzena, nije jos iznela ni svoj demantij, niti svoju odbranu. Sacekajmo...jer iako su u upravljackoj strukturi kadrovi DSS-a (ako je i to tacno, ali neka je), to ne znaci da su oni znali sta se sve tacno emituje, ali ne sporim da ako je tako, treba da snose odgovornost ali tek kad se utvrdi da su lico imali korist od "ojadjivanja" ljudi na lutrijama.

Ako, ne neka odgovara onaj koji je imao korist.

Poslednja izmena:
5574_2.jpg

Somborac uništava sve pred sobom... Fenomenalno!!!

Ali ja se samo pitam - koja je to"psihologija" gledalaca i slusalaca koji se javljaju na takve kvizove?

Pa i zasluzili su da budu "opljackani".

Ja sam ranije zvala (pre 5-6 godina, kad su se pojavili masovno) na TV jednom, dva puta, tri puta, ali kad sam videla da me ne ukljucuju, odustala sam.

Ima penzionera koji jednostavno, znaju sve to, ali nemaju druga posla pa samo zovu.

Nije stvar bas crno-bela.

Back