DSS: Tadic i Sutanovac su skolovani agenti CIA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I Andreja Mladenović, portparol DSS, smatra da je Šutanovac „NATO marinac“.

- Javnosti je dobro poznato da je Šutanovcu kad je postao ministar odbrane glavni cilj bio da pošalje srpske vojnike u Irak i Avganistan ne bi li Amerikancima pomogao da umesto njih Srbi ginu u misijama u Iraku i Avganistanu. Naravno, mi smo onemogućili ostvarenje te sumanute ideju. Iz njegove jučerašnje izjave vidi se ambicija da bude premijer nove vlade, kao i da će mu prvi korak biti da pošalje vojnike u Irak i Avganistan. Njemu je kao „natovcu“ neuporedivo više stalo do NATO nego do države Srbije. Uvereni smo da će građani 11. maja podržati Srbiju, a ne akcije NATO Šutanovca - kaže Mladenović.

Marko Jakšić, poslanik DSS iz Kosovske Mitrovice i jedan od lidera kosmetskih Srba, kaže da je izjava ministra odbrane „tendenciozna i zlonamerna“.

- Šutanovac zastupa interese svojih mentora iz inostranstva. Ne treba zaboraviti da su on i Tadić završili Maršalovu akademiju, a to je politička škola CIA! Njegova izjava ne razlikuje se od kompletne štampe na albanskom jeziku, niti od stavova Tačija i Sejdijua. Uloga mu je da amortizuje svako srpsko nezadovoljstvo zbog samoproglašenja nezavisnog Kosova - zaključuje Jakšić.

---------------

svaki dan sto prodje u javnost izbiju neke insajderske informacije bivsih koalicionih partnera DS-a.

Eto danas smo saznali da su Sutanovac i Tadic skolovani kadrovi i agenti CIA koji su zavrsili tzv Marsalovu akademiju tj politicku skolu CIA.

Dss i srs su toliko smesni da je to neverovatno.

Aaaaa ... znači Marko će da beži od suda, kao Vučić ovih dana. Pazite ovo: ''Nisam se pojavio na sudu jer nisam bio u Beogradu''. U normalnoj državi bi samo zbog takve izjave odgovarao za nepoštovanje suda.
Ako imaš dokaze da su agenti navedi, ako ne ćuti.

poslanik DSS-a marko jaksic kaze da zna da su tadic i sutanovac diplomci ove CIA akademije. Sad ako to nije tacno, vi iz DS-a treba da tuzite jaksica i da se utvrdi na sudu da li su zaista Tadic i Sutanovac spijuni CIA i izdajnici ili nisu.

sta me to briga svacija deca mogu da idu gde im je volja ukljucujuci i tvoja.

sta mislis sta treba uraditi radi ispitivanja tacnosti ovih navoda DSS-a da su tadic i sutanovac CIA agenti?[/

Smesan si sa svojim tvrdnjama kao i svi radikali di dss-ovci. Kakva cia, o cemu ti pricas. Vase tvrdnje su uvrede za onog ko ih slusa i cita, nisam bas toliko loood kao vi.

sta me to briga svacija deca mogu da idu gde im je volja ukljucujuci i tvoja.

sta mislis sta treba uraditi radi ispitivanja tacnosti ovih navoda DSS-a da su tadic i sutanovac CIA agenti?

Ja mislim da treba da prestanete da se zamlaćujete glupostima i podržavate političke opcije koje se ničim drugim ne bave sem izmišljanjem kojekakvih besmislica kojima zamlaćuju sve koji na to padaju.
Kao ti na primer :twisted:

nije on protiv evrope vec je evropa protiv njega/nas a on je za srbiju.

nego ti nemas mozga da to mozes da shvatis.

tebi je mozak ispran dugotrajnim delovanjem medija pod nazivom CNN, BBC, B92, Vreme, Danas, Radio Dojcevele, Radio Slobodna evropa itd.

Ti si beznadezan slucaj.

Brzo...lekovi...kada stizhu oni lekovi iz Rusije...samo ruski lekovi mu mogu pomoci...nadam se da ce izdrzhati...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back