al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Ajde nemojte plakati jos samo oko 3 godine i 8 meseci i bice prilike za izbor nove vlade 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad DSS izanalizira stvar...to je izanalizirano...nema sta![]()
ti to pokusavas nesto da mi kazes?ili zelis da me ubedis kako DSS ima pravo,ili pokusavas da mi na lep i kulturan nacin stavis do znanja gde gresim?Moguce je da su oni tu nesto pogresno proanalizirali. Evo ti bolje proanaliziraj ovaj grafikon:
ti to pokusavas nesto da mi kazes?ili zelis da me ubedis kako DSS ima pravo,ili pokusavas da mi na lep i kulturan nacin stavis do znanja gde gresim?![]()
DSS: Loši rezultati Vlade
13. septembar 2008. | 13:26 | Izvor: Beta
Beograd -- Nenad Popović iz DSS-a smatra da nova Vlada nije učinila ništa da se poboljšaju uslovi poslovanja i povećaju ulaganja u infrastrukturu.
Ajde nemojte plakati jos samo oko 3 godine i 8 meseci i bice prilike za izbor nove vlade![]()
Naravno da su losi, al' sacekajmo ih do jeseni, ni tad nista nece da naprave...
Zato su potrebni novi izbori novembra meseca.
A naša berza je jedna od najjačih na svetu?Moguce je da su oni tu nesto pogresno proanalizirali. Evo ti bolje proanaliziraj ovaj grafikon:
![]()
Naravno da su losi, al' sacekajmo ih do jeseni, ni tad nista nece da naprave...
Zato su potrebni novi izbori novembra meseca.
Ajde nemojte plakati jos samo oko 3 godine i 8 meseci i bice prilike za izbor nove vlade![]()
Biće ta vlada manje više ista. LDP umesto SPS-a nadam se.![]()