Enchanted
Veoma poznat
- Poruka
- 11.094
Ne, ne. Energija je proradila, konsultacije urodile plodom i on sad ima recept, ne sam za Srbiju, nego i sire![]()
Mozda resi konflikt Rusije i Gruzije, samo njega cekaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ne. Energija je proradila, konsultacije urodile plodom i on sad ima recept, ne sam za Srbiju, nego i sire![]()
To se podrazumeva, valjda na tome vec radi?!?!?!Mozda resi konflikt Rusije i Gruzije, samo njega cekaju![]()
Tihi glup si i dokazuješ ko je gluplji od šiptara. Da nisi glup, glasao bi za one za koje nisi glasao. Ali j6g, glup si...
Dokle god se boriš za podele među Srbima, glup si i jadan i bedan... Pre svega, glup. Mislim, glup, kao nemati mozga....
postavlja se pitanje sada STA NAJVISE ODGOVARA SRBIMA SA KOSOVA I METOHIJE
jer mi moramo da vodimo politiku tako da to ide na korist srba sa kosmeta , da oni ostaju na kosmetu da tu zive, stvaraju , radjaju decu i mnoze se a ne da se iseljavaju.
Srbima sa Kosmeta odgovorno tvrdim najvise odgovara da severni deo ostane ovako kako jeste sada - bescarinska zona i da nema nadleznost siptarskog rezima u pristini nad severnim srpskim opstinama
jer srbi tako zive lepo od uvoza i prodaje robe i trgovine (neki to zovu i sverc) , prave kuce, kupuju kola i sto je najvaznije MNOZE SE!
Vise je beba prosle godine rodjeno u bolnici u severnoj mitrovici kod nasih srba nego kod siptara u juznoj!
Ako se prihvati EULEX sve ce to da propadne i te poslove ce da preuzmu siptari i punice se siptarske kase mesto da se pune srpske.
No izdajnici iz rezima Borisa Tadica to nece da vide. Njih ne interesuju Srbi sa Kosmeta, oni zele da ih zrtvuju , da nestanu, da ih nema
Nisam ocekivala da ce se oglasiti do Bozica (tad ce sigurno doci da slusa gospodina Radovica u Hramu Sv. Save). Ovo je bas iznenadjenje![]()
to koliko nekoga podrzava % nije merilo istine
kostunica govori istinu
priznavanjem eulexa mi priznajemo laznu drzavu kosovo....
jer je misija eulexa da radi po ustavu tzv kosova i da sprovodi ahtisarijev plan o nezavisnosti
samo debil to moze da prihvati....
mi ne treba nista od toga da prihvatamo i treba da istrajavamo na rezoluciji 1244
Tihi glup si i dokazuješ ko je gluplji od šiptara. Da nisi glup, glasao bi za one za koje nisi glasao. Ali j6g, glup si...
Dokle god se boriš za podele među Srbima, glup si i jadan i bedan... Pre svega, glup. Mislim, glup, kao nemati mozga....
On bi bio dobar premijer samo da su mu dali. I samo da je neko mogao da radi umesto njega. I samo da...veceras je na pinku u 20:00 eksluzivni intervju sa njim......
bice opet prica ocemo nove izbore,Srbiji treba nova vlada u kojoj samo ja mogu biti premijer,a to sto njega podrzava svaki 10 gradjanin Srbije je totalno nebitno. Bitna je njegova zelja da bude premijer....
zanimaju ali srbe u ostalim delovima kosova ne mozemo da stitimo na nacin kao tamo gde su grupisani i gde su vecina.
treba imati 2 strategije - 1 strategiju za pomoc srbima na slobodnim teritorijama i 2 strategiju za pomoc srbima na okupiranim teritorijama
a sta ce njima taj EULEX to da donese?
sta ce da im bude bolje ako dodje taj EULEX?
bice im samo gore jer ce drzava Srbija tako precudno da prizna nezavisnost kosova i njegove institucije
Drazo moram da te razocaram, ali ova vlada ce trajati duze nego prethodne dve skupa. Sta da se radi.И онако неће дуго ова Влада,
сад смо под анестезијом
али од нове године креће да пуца по свим шавовима.
Доста је било
Природно је да се нешта мења
Kako kaže Barak Obama
CHANGE !!!
Drazo moram da te razocaram, ali ova vlada ce trajati duze nego prethodne dve skupa. Sta da se radi.![]()
Ne zaboravi onu cuvenu :"Da smo mi na vlasti, sve bi bilo drugacije..." Sreca je da se Srbija polako osvescuje.Ma polako,posle nove godine ce da prica pasce vlada u maju,junu,pa onda novembar,decembar..
Klasicna radikalska prica,pobedjujemo na izborima ,pa se pobeda svede na : videcete vi na sledecim izborima....
Naravno Mr Zmirko i DSS su se na vreme obezbedili isrpski narod sa kosova i metohije nece taj eulex
zar nije DSS ovde u pravu? Kad ti prihvatis nekakvu carinu i policiju koja ce delovati po ustavu tzv Kosova zar to nije precutno priznavanje njegove nezavisnosti? Zar to nije izdaja i krsenje ustava Srbije?
Ma nemoguce, oni su posteni.Naravno Mr Zmirko i DSS su se na vreme obezbedili i
Naplatili Patriotizam
Ukrali 10 miliona evra donacija Srbima na Kosovu
http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=67040