ДСС не учествује у протесту који испред владе Србије организују "Двери"

Siroma` комшија cvorovic, svaku njegovu mastovito blesavu pricu demantuje neka nova vest :mrgreen:

Ни ДСС ни Шешељ неће на протест са Дверима

Београд – Двери су имале намеру да на протесту испред зграде Владе 21. марта први пут окупе и ДСС и радикале, али им се, по свему судећи, неће одазвати ни једни ни други. Како сазнају „Новости“, ни Војислав Шешељ, попут Санде Рашковић Ивић, неће позвати присталице СРС да првог пролећног дана масовно заузму Немањину улицу.
„Ја сам лидер радикала и немам ништа са протестом који организују Двери“, рекао нам је Шешељ
http://www.vaseljenska.com/politika/ni-dss-ni-seselj-nece-na-protest-sa-dverima/

I pored histerije vas crveno-zutih i pojedinih radikala ovo je ipak samo losa kordinacija i organizacija ovih stranaka, jer inace ne bi imali zajednicki miting na kosovu i nastavak promocije bozicnog proglasa. Vise srece za vas drugi put :rotf:
Е Боле да си ти жив и здрав што се каже, па ја сам још после првог Шешељевог митинга по његовом пуштању на привремену слободу на овом Форуму писао да се он нагодио са Вучићем, да је са Вучићем склопио пакт о ненападању, и да је тиме материјално обезбедио и своје унуке ( у чаршији се помиње цифра од око 5 милиона евра. Шешељ је тражио милион евра по години робије, па су се нашли на пет милиона евра).

То под један, а под два, сасвим је сигурно да Шешељ не би дошао на ваш митинг и да се није нагодио са Вучићем јер између СРС и вас двераца односи најблаже речено нису пријатељски још од времена када су "старешине", а преко својих повереника у СРС као што је Дејан Мировић и остали да их не набрајам, покушали да наведу СРС на "коалицију", а да би јој преотеле "бренд" али и страначку инфраструктуру коју "старешине" немају нити могу да је тако лако направе у данашњим условима, а желите да постанете политичка странка. Један од доказа за ово што причам је и тај што Шешељ никада није позван да гостује на вашем интернет радију "Снага народа".

Него остави се ти замене теза, лоше ти иде, већ ти лепо сада кажи нама да ли је за тебе нормално да ваш коалициони партнер, односно ако више волиш - странка која је са вама направила "договор о сарадњи" о чему сте трубили до неба овде ти и Џос, не учествује на вашем митингу јер, како рече шибенчанска сељанчура и досовска лопина, " нисте обавестили" ДСС о митингу?

p.s. Btw, са "аргументом" о заједничком митингу на "Косову" можеш д. да обришеш.

Poslednja izmena:
Sta? Alo sta ti pricas covece? Da li mozes da nadjes jednu ozbiljnu naucnu literaturu u kojoj pise da je SFRJ demokratske izbore?

СФРЈ је била демократска земља самим тим јер су владали САМОУПРАВНИ друштвени односи.
Постојали су и избори, а по делегатском систему.
Није постојала вишепартијска демократија која је - са појавом самоуправљања - превазиђен облик демократије.

СФРЈ је била демократска земља самим тим јер су владали САМОУПРАВНИ друштвени односи.
Није постојала вишепартијска демократија која је - са појавом самоуправљања - превазиђен облик демократије.

Da li mozes da nadjes bar jednu ozbiljnu naucnu literaturu u kojoj pise da je SFRJ bila demokratska drzava?

Комшо, јави се да те запослим као портира, пошто си то заслужијо, јер си својим гласом на кључним изборима 2012. дао немерљив допринос победи Чича Драже и Четничких снага.

Da li će se ipak pomiriti vratari, Sandica i vojvoda ? :sad2:

Ако Вучић плати Шешељку и за то, закај не, па обоје потичу из пасивних крајева Аустро-Угарске пардон Велике Србије, а услели су и остварили се у Београду заслугом пре свега политике коју је водио њихов надвојвода Слободан Милошевић. Вјекослав и Санда, баш лепо звучи.
Лепо би изгледало и на билборду - "Са Вјекославом и Сандом у боље сутра!" :hahaha1:

Poslednja izmena:
Комшо, јави се да те запослим као портира, пошто си то заслужијо, јер си својим гласом на кључним изборима 2012. дао немерљив допринос победи Чича Драже и Четничких снага.
Е баш ми је жао што ћу остат без миста портира јер сам 2012те гласао за Комунистичку партију-Јошка Броз, а на побИЈеди захвалте ћосићевцу Тадићу и то једним министарским мистом.

Poslednja izmena:

Back