DSS:Demokratska Stranka htela da salje srpske vojnike da ginu u Irak i Avganistan!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nato i EU nisu isto, ali poznato je da se Sutanovac zalaze za ulazak u NATO.

Sto se tice civilnog sluzenja, to jeste tekovina zapada, ali niti toga ima u svim zemljama zapadne Evrope niti je to na zapadu pretvereno u farsu kao sto je to kod nas slucaj, verovatno smisljeno i planski. Svuda postoje neka pravila i kvote za civilno sluzenje, kod nas se svelo bukvalno na licni izbor. Kod nas ne postoji nikakva kontrola niti su propisane kaznene mere za zloupotrebu civilnog sluzenja vojnog roka....farsa!

Nego imao si pravo za ovu Banshee.Bas je hot kako su joj dali power ;);):D:D

niko nije olizao bulju amerikancima kao srbi za ovih 8 godina i sto je jos poraznije nikad to nije dalo gore rezultate.

niko nema bolji liz nego vaš, eventualni budući, voljeni premijer:rolleyes:

Kancelarija NATO u Ministarstvu odbrane otvorena za vreme mandata Koštuničine vlade, dok je ministar odbrane bio Zoran Stanković iz D S S

haha kako bre nismo.

pa ko je ikome ikada izrucio bivsa 3 predsednika kao i ceo kompletan vojno politicki vrh?

ja jos nisam cuo za tu zemlju a ti me informisi.

niko nije olizao bulju amerikancima kao srbi za ovih 8 godina i sto je jos poraznije nikad to nije dalo gore rezultate.

ja te pitam a ti nikako da odgovoris sta smo to po tebi jos trebali da uradimo?

jeb' ga, kad ti i dalje misliš da je izručenje onih zlotvora neko poniženje:roll:
da su mene pitali, ja bi sa njima isprobao novu furunu u poklonjenom Sartidu:mrgreen:

morali su ići u Avganistan, to je minimum
Irak, ako baš moramo, ali Avganistan obavezno.
Tamo ima preko 100 'rvata i još tol'ko Bosanaca i nikome nije dlaka sa glave falila, a da je to posledica dejstva Talibana, saobraćaj i samoranjavanje ne računam.

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izneo je "bezobzirne i lažne optužbe" da su predsednik Vlade Vojislav Koštunica i ministar za Kosovo i Metohiju Slobodan Samardžić "stajali iza nereda u Beogradu i Kosovskoj Mitrovici", izjavio je danas savetnik premijera Branislav Ristivojević.

"Te lažne optužbe su potpuno identične sa optužbama koje stižu iz NATO pakta", konstatovao je Ristivijević u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Šutanovac je imao cilj da pošalje srpske vojnike u Avganistan i Irak, kako bi ginuli umesto američkih vojnika, rekao je Ristivojević.

"Pošto mu to nije uspelo, sada se pridružuje optužbama NATO na račun predsednika Vlade i ministra Samardžića", dodao je on.

"To je prvi ministar odbrane u istoriji Srbije koji za račun strane vojne sile -za račun NATO pakta, lažno optužuje svoju sopstvenu Vladu. iZ ovakvog ponašanja reklo bi se da je Šutanovac pre 'NATO marinac', a ne ministar odbrane Srbije", ocenio je Ristivojević.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=03&dd=31&nav_category=11&nav_id=291639

-----------

zanimljivo da DS ima isti stav kao NATO pakt u vezi desavanja u Beogradu i Kosovskoj Mitrovici. Sad se vidi gde je centrala Demokratske Stranke, sada se vidi da ta centrala nije u Krunskoj ulici , da nije u Beogradu vec u Briselu i Vasingtonu. Sada se vidi ko radi za agresora i okupatora i ispunajva njegove naloge u nasoj zemlji. Hvala DSS-u na ovim insajderskim informacijama!

ne brini se burazer.takve vesti ce cujes samo do izbori.posle ce nestanu.i nato i avganistan i vasinton.samo ce cene i dalje da rastu posle izbori

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back