DSS će pokrenuti inicijativu za udruživanje opozicije

kako bi srecna srbija bila kad bih imao moc ako se sami ne prognaju prognao bih sve politicare koji su se aktivno bavili politikom od 2sr. a zive u srbiji.
Pa koliko to treba godina srpskom politicaru da svoje ideje pretvori u realnost????
pa bre milosevicu je bio za sve kriv tito i svet,DOS-u,za sve milosevic,samo sto od tita prodje 29 godina od milosevica 9 a nama sve gore.A ove nule od politicara i dalje imaju neke nedorecene ideje koje nikad nisu niti ce sprovesti u delo,PA KOLIKO ZIVOTA TO TREBA DA ZIVIMO PA DA OSETIMO PLODOVE RADA NASIH VODJA???????
NARODE LOPATU U SAKE PA KO U CRNOJ RECI<ZADNJI JE CAS<<<

Пајо лепо је све то, али видиш да за лопату у Црној Реци следи кривична пријава. ДС ће пасти кад изгуби своју сврху, као што су је изгубили Злоба и велики визионар. Онда ће ко после Слобе, доћи неки нови Милошевић. Навијајмо да грешим.

Ма шта бре вреде иницијативе, избори, смене ...

На нашем политичком небу важи само једна максима: И ПОСЛЕ ЛОПОВА - ЛОПОВ !!!

Можда је једино решење ... да Србија буде под протекторатом неке међународне организације за борбу против криминала !

Demokratska stranka Srbije pokrenuće inicijativu da se opozicione partije udruže i zajedno zatraže raspisivanje novih izbora, ali i referenduma o vojnoj neutralnosti Srbije, odnosno neulasku u NATO, najavio je danas predsednik Ekonomskog saveta te stranke Nenad Popović.

vojoantipopijeinato.jpg

Можда је једино решење ... да Србија буде под протекторатом неке међународне организације за борбу против криминала !

ma ja sam pisao da bi mi lakse bilo da me tudjin gazi i omalovazava nego ove delimicno nase jajare.zali boze onoliko zivota sto dadosmo u proslosti da odjurimo tudjina zajasase jos gori ama nasi...!!!!

И та међународна организација за борбу против криминала је криминална, тако да ... Ма бре, народ треба да узме ствар у своје руке и да најури гомна политичарска, оне што су крали мало ван земље, а оне који су крали много у затворе ...

Demokratska stranka Srbije pokrenuće inicijativu da se opozicione partije udruže i zajedno zatraže raspisivanje novih izbora, ali i referenduma o vojnoj neutralnosti Srbije, odnosno neulasku u NATO, najavio je danas predsednik Ekonomskog saveta te stranke Nenad Popović.
Dobra mala sala, posalica, vic. Samo jos da se u tome pridruze ostale prikolice i onda Srbija konacno moze da stane na svoje noge!:manikir:

Back