- Poruka
- 1.097
@DOBROSTOJECI
Ja tebi zavidim što je kod tebe leto.
Za ostalo se slažem.
Ja tebi zavidim što je kod tebe leto.
Za ostalo se slažem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oladite malo rusofili. Da li ste primetili kako lepo Rusi saradjuju sa NATO-om ?
Nigde u svetu se ne konfrotiraju. Podelili lepo uloge i uticajne svere i delaju kao saveznici.
Nije li Rusija pridruzeni clan NATO-a ?
Zapenili ste protiv NATO-a, a niko ne nudi alternativu.
.
Napalio si se mnogo.Cak se usudjujes i da pretis.Rusija i NATO su NEPRIJATELJI! Srbija i NATO su neprijatelji!
A ti Dobrostojeci nastavi da branis NATO u Srbiji, to bi moglo jednog dana da te kosta zivota.
Kako se Iracani obracunavaju sa svojim saradnicima okupatora mozes videti na puno snimaka na youtube.com, ako i ti zelis isto tako da postanes legitimna vojna meta onda samo napred!
.
Ako je srpskom narodu u interesu i ako mu to donosi boljitak i sigurnost, ja jesam za saradnju sa NATO ( ne mora i clanstvo).
.
Zar nikad nisi cuo za izraz "pridruzena clanica" ?Saradnja, ali nije članstvo? Šta ti je to? Tu i tamo će se na proslavama izmenjivati delegacije!?![]()
Zar nikad nisi cuo za izraz "pridruzena clanica" ?
Na primer - kao Rusija !
Referendum o ulasku Srbije u NATO???? Kakav bi to tek debakl rezultat bio!!!![]()
danas da.....sad to ionako nije na dnevnom redu. videcemo kasnije
Tvoj idol Vucic se skolovao u Brajtonu, jednom od centara CIA - e.Proveri na sajtu SRS-e. Ali oni su toliko sigurni da su njihovi simpatizeri i clanovi velike budaletine, da tako nesto i ne kriju.
.
Србија НИКАДА неће бити у НАТО-у нити у ЕУ!
Запамти!!! Ово ти не кажем ја него ДСС!
А ДСС је на власти, и биће још дугоооо, тако да ко ће кога... видећемо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel cuo neko sta boza veli kod one izd..e beckovicke veceras na pitanje oko preregistracije sa cg?
Plus još oko najmanje 30% stanovnika Srbije...samo su TADIC I CEDA zagovaraci NATO pakta u srbiji
Može to da se progura i bez referenduma.најмање 30% .............. има доста оних који гласају за ДС а нису за НАТО,када ће референдум?