ДС врши притисак да се изабере прозападни патријарх

• Začetnik teme Začetnik teme Kushi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kako postuju inace na pdf tako postuju i ovde
za boga ne znaju, ni domace vaspitanje im nije jaca strana, a tek dobrobit ove nase drzave, tek im to smeta
nista novo

Модератори бришите овај увредљиви текст Кроасана. Имаш свог Папу у Ватикану па се спрдај са њим. Ако бар ова тема не може да опстане као достојанствена, онда је најбоље да се закључа!

Protest na Trgu Republike od 17.00 , zatim mirna setnja ulicama slucajno razlupanog grada.

Aca Lukas 03.Novembra

AirMax 2 i 4

Legija i Knele na ekranima mobilnih, toplomerka pod miskom a na plajeru Ana Kokic

Kljuc na temu, da se budale ne sprdaju sa Patrijarhom
Na našu žalost, najviše se sprdaju s patrijarhom neki od onih koji bi poslednji na to trebalo i da pomisle, "duhovnici" (:roll:), ovi što se tako neukusno i nehrišćanski, neljudski, "biju" za mesto patrijarha, dok je postojeći još uvek živ.

Prica se da je patrijarh izjavio kada su vladike dosle sa papirom i olovkom da potpise ostavku, sledece:
"Ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti, a sto se tice imovine, sto vas najvise zanima, svu moju pokretnu i nepokretnu imovinu ostavljam samom sebi".
Pa rekoh ja danas ranije da me te vladike sve više podsećaju na Topaloviće, a naš Paja bi, vala, itekako, mogao to da im kaže, zaslužili su, samo, on je isuviše dobar i fin.

Mene zanima ko je prozapadni kandidati i zbog čega se smatra prozapadnim?

Vidi ovako, nov si mod pa ne znaš...
Ima po Marku, po Jovanu, po Luki a Mateja se izvukao.
Imalo i po Dlakavom ali je to Vatikan uklonio a dobar deo spalio.
Naime tamo sam ja pisao da će se desi nešto golemo kad majmunu zaraste dupe.
Uopšte nije bilo reči o jajima.
Kakva jaja?

Koja jaja?
Čija jaja?

Back