ДС ВРБУЈЕ основце!!!!!!!

Ja sam uvek vedar i cio, retko kada moralisem.

Forumske patriote to rade mnogo cesce...

Nisu samo te dve 'fufe' :roll: krale, kralo je na stotine ljudi. Ako ti mislis da su CIA, Bus, Natasa Kandic i Sonja Biserko platili sve te likove, svaka ti cast.

Takvu analiticku sposobnost sagledavanja stvarnosti ja nemam, pa moram da ljudima 'prodajem mooda za bubrege' kada kazem da je to radila masa debila i idiota koja nije placena od nekakvog 'Velikog mozga cele operacije', vec koja je podstaknuta masovnom atmosferom koje su danima kreirale srpske patriote svih boja i faca.

Osim kada mi to politicki odgovara.

To 83 u nick-u ti je godiste???

Pa ne placaju sve ......placaju se oni kojima je posao da pokrenu masu.....recimo imas Grobare ili Delije plati se 10-ak vodja koji odrade sta treba da odrade a ostatak mase su obicne ovce koje ce da slede one glavne.

I naravno da je to radila masa debila i idiota....uglavnom klinci ..ozbiljniji ljudi i koji imaju grama mozga to radili nisu.

A ti kami toliko pojma sa zivotom nemas, ne bih da kazem da si glup ostacu pri tome da si nevidjeno naivan i neiskusan.

Sa masom mozes da manipulises kako hoces to su bar demokrate pokazale mnogo puta a i pre njih neki.....i da bi razbio grad posle nekog velikog mitinga ne treba da platis svih 100000 mitingasha vec dovolno je 20-ak .....za njima dovoljno njih 1000 ovaca i nalozenih klinaca da krene i dobijes ono sto je bilo u BG.

Dobro, to su osnovne stavke manipulisanja masom, ovde se govori o konkretnom dogadjaju...

Ma ok je, slobodno ti raspali, ja sam glup i naivan, a koje je tvoje misljenje povodom toga?
CIA i Natasa Kandic platili desetorici organizatora da popale debile, i da krenu u masovno razbijanje?

Da li po tebi uopste i postoji spontano sakupljena masa, ili je bas u svakom slucaju neka organizacija u pitanju, na celu sa mrskim nam zapadom?

Dobro, to su osnovne stavke manipulisanja masom, ovde se govori o konkretnom dogadjaju...

Ma ok je, slobodno ti raspali, ja sam glup i naivan, a koje je tvoje misljenje povodom toga?
CIA i Natasa Kandic platili desetorici organizatora da popale debile, i da krenu u masovno razbijanje?

Da li po tebi uopste i postoji spontano sakupljena masa, ili je bas u svakom slucaju neka organizacija u pitanju, na celu sa mrskim nam zapadom?

Spontano ne postoji. Ni 5.oktobra se narod nije spontano sakupio. A da nije bilo CIA ...ne bi ga nikada ni sakupili oni cobani iz DOS-a ...........Ko sto recimo u Rumuniji kada je pao Causesku to nije bilo spontano.........

Onaj miting bio je naravno organizovan od svih stranaka i organizovano "razbijen" tj napravljeno je od mitinga ono sto smo mogli da vidimo. B92 je naravno opet bio na nivou zadatka kao i kad je Djindjic ubijen.....uvek na licu mesta u pravom trenutku....organi reda naravno nisu delovali vec su pustili da se sve ono desava.......i tako smo dobili pricu koju su neki i zeleli da dobiju tj da su patike vaznije od Kosova i Metohije.
Ono je bila toliko providna namestaljka da je neverovatno da to neko ne vidi i tvrdi suprotno.

Ja inace nisam ni za SRS ni SNS ni DSS..ni SPS ....a jos manje za DS,LDP..........sve ih smatram oloshem i potamanio bi ih sve.Milsim da je taj moj stav poznat ovde vecini.
Tako da kad kazem da iza toga dobrim delom stoji i DS ne kazem to zato sto sam ja za SRS ili DSS posto nisam vec zato sto zaista tako jeste.

Skandal u predizbornoj kampanji na Voždovcu

ds-v.jpg

Mališanima sa Voždovca, dve nedelje uoči izbora na toj beogradskoj opštini,
u školama je podeljeno pismo kandidata DS-a za predsednika opštine
Branka Arsenijevića u kojem ih poziva da mu napišu „šta bi uradili kada
bi mogli da im bude lepše u školi i van nje“.

Arsenijević se ipak nije potpisao kao kandidat DS-a, već kao predsednik
privremenog organa vlasti u toj opštini.
U tekstu dalje stoji da ovaj papir pokažu i roditeljima, kako bi i oni mogli da
upišu svoje sugestije.
Međutim, našu redakciju pozvalo je nekoliko roditelja
učenika drugog razreda jedne voždovačke osnovne škole koji smatraju da je
ovo klasičan slučaj zloupotrebe dece u političke svrhe.

http://www.alo.rs/vesti/21680/DS_vrbuje_osnovce

Мој коментар би био идентичан овоме:

"To su metode Josipa Broza - Boško Buha , Sirogojno i mnogi
drugi znani i neznani . Samo se nadam da su današnja deca
pametnija, nego ondašnja ..
.

.
Џаба им. Развалиће их СНС. :mrgreen:

Bora sa izabranikom na jednom od tih zurki

x3vecp.jpg

:zper:

Moras da povecas slova...ne vidi se dobro...
...i zasto nije?:rtfm:

Ма јесте, писао је председник већа вождовачке општине ђацима,
основцима,
а при том, као случајно и писма за родитеље,...а
предизборна кампања на Вождовцу у току..:zcepanje:
Само је "случајна" свака случајност што је он кадар ДС;)

Spontano ne postoji. Ni 5.oktobra se narod nije spontano sakupio. A da nije bilo CIA ...ne bi ga nikada ni sakupili oni cobani iz DOS-a ...........Ko sto recimo u Rumuniji kada je pao Causesku to nije bilo spontano.........

Onaj miting bio je naravno organizovan od svih stranaka i organizovano "razbijen" tj napravljeno je od mitinga ono sto smo mogli da vidimo. B92 je naravno opet bio na nivou zadatka kao i kad je Djindjic ubijen.....uvek na licu mesta u pravom trenutku....organi reda naravno nisu delovali vec su pustili da se sve ono desava.......i tako smo dobili pricu koju su neki i zeleli da dobiju tj da su patike vaznije od Kosova i Metohije.
Ono je bila toliko providna namestaljka da je neverovatno da to neko ne vidi i tvrdi suprotno.

Ja inace nisam ni za SRS ni SNS ni DSS..ni SPS ....a jos manje za DS,LDP..........sve ih smatram oloshem i potamanio bi ih sve.Milsim da je taj moj stav poznat ovde vecini.
Tako da kad kazem da iza toga dobrim delom stoji i DS ne kazem to zato sto sam ja za SRS ili DSS posto nisam vec zato sto zaista tako jeste.

Немој тако, УВЕК су основци оних школа где су професори из ДС,
били ПРВИ,...."спонтано" окупљени,..а тек из оних школа где су
директори чланови ДС:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

.
Џаба им. Развалиће их СНС. :mrgreen:

...е неће,...него ће неко сасвим десети..........:rumenka::sanke:

.

Nisu samo te dve 'fufe' :roll: krale, kralo je na stotine ljudi.

Ne, ali su samo njih intervjuisali na B92. ;)

Ako ti mislis da su CIA, Bus, Natasa Kandic i Sonja Biserko platili sve te likove, svaka ti cast.

Ih, ma, kakvi... Pa ovo je zemlja u kojoj nikad nije bilo orkestriranih nereda i placenika; daleko bilo :roll:

Takvu analiticku sposobnost sagledavanja stvarnosti ja nemam, pa moram da ljudima 'prodajem mooda za bubrege' kada kazem da je to radila masa debila i idiota koja nije placena od nekakvog 'Velikog mozga cele operacije', vec koja je podstaknuta masovnom atmosferom koje su danima kreirale srpske patriote svih boja i faca.

Pa sto onda ne ide ta masa idiota svakog dana da lomi i pljacka po Beogradu?

Zasto ne naprave takav haos posle koncerata, utakmica, stranackih skupova.. :think:

Sam slogan te defamatorske kampanje ,,Kosovo za patike'' je plagijat americke reportaze ,,Kradja za spas'' u kojoj se zrtve uragana Katrina predstavljaju kao lopovi (sa policajkom koja krade cipele) da bi se pokrila nezainteresovanost americke vlade za tamosnju humanitarnu katastrofu.

http://www.ebaumsworld.com/video/watch/819648/

A da li su neke toboznje srpske patriote bile umesane u celu pricu... :think:

Ne bi me nimalo cudilo, s obzirom na stranacku slagalicu koje je usledila.

• Podržavam
Reactions: 27E
Pa verovatno ne prave takav haos posle koncerata i utakmica, zato sto za vreme odrzavanja istih ne vlada atmosfera ekstremno pojacanog lucenja hormona Srbosterona, i javni diskurs da su nam niza bica- Siptari, oteli nesto sto je deo naseg identiteta. Znas, obican koncert ne proizvodi ni priblizno toliko emocija, kao javni diskurs opste pljuvacine svega sto je albansko i dolazi sa zapada. U toj atmosferi, neko ko je majmun, misli da su mu otvorene ruke za divljanje. ili zbog srpstva, ili zbog toga sto jednostavno voli da divlja, pa mu povod nije ni bitan...Nebitno je..

A i majku mu, sad mi je krivo sto me ovi moji iz sorosevog staba nisu obavestili da CIA vrbuje dobrovoljce za usmeravanje masa, vi znate kako mi izdajnici prodajemo nacionalni ponos za pare, odmah bi se dobrovoljno prijavio :( :( :(

Skandal u predizbornoj kampanji na Voždovcu

ds-v.jpg

Mališanima sa Voždovca, dve nedelje uoči izbora na toj beogradskoj opštini,
u školama je podeljeno pismo kandidata DS-a za predsednika opštine
Branka Arsenijevića u kojem ih poziva da mu napišu „šta bi uradili kada
bi mogli da im bude lepše u školi i van nje“.

Arsenijević se ipak nije potpisao kao kandidat DS-a, već kao predsednik
privremenog organa vlasti u toj opštini.
U tekstu dalje stoji da ovaj papir pokažu i roditeljima, kako bi i oni mogli da
upišu svoje sugestije.
Međutim, našu redakciju pozvalo je nekoliko roditelja
učenika drugog razreda jedne voždovačke osnovne škole koji smatraju da je
ovo klasičan slučaj zloupotrebe dece u političke svrhe.

http://www.alo.rs/vesti/21680/DS_vrbuje_osnovce

Мој коментар би био идентичан овоме:

"To su metode Josipa Broza - Boško Buha , Sirogojno i mnogi
drugi znani i neznani . Samo se nadam da su današnja deca
pametnija, nego ondašnja ..
.

.

......Шта би са дипломом поменутог......ј

Back