DS + SNS

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da sam u vrhu ds-a, ne bih radio nikad ovako nesto za sada sa tomom i vucicem. taj dvojac vec 8 godina vene u opoziciji i pretila im je opasnost da se nikada ne maknu odatle. a glavni razlog je to sto vecina glasaca ipak oseca da taj dvojac nosi/o previse radikalnim tradicija da bi joj se poverila odgovornost za upravljanje drzavom, velika koalciija ds-a i njih, sad jos kad su se oni 'reformisali' odgovorila bi na pitanje da li su toma&vucic podobni da budu u vladi. i probila bi se i psihicka i druge barijere. samo sudelovanje u vladi bi im donelo dovoljno glasova da na sledecim izborima i sami, bez ds-a zavladaju.
moje mishljenje.
da je to lose po ds. kako je za srbiju, ne znam.
dok se ne pokaze cvrsto u kom pravcu toma razmishlja.

Toma je kao i Ivica razmislja u pravcu para i vlasti , po bilo koju cenu , ako treba on i Vucic ce sutra biti i veci liberali od Koraca samo da bi se konacno dokopali te fotelje posle skoro 10 godina .

[/B]Gore sam vec rekla,ta stranka nije bila na izborima,znaci nije niko za njih glaso,uzeli su tudje mandate,i po zakonu,to ne bi moglo.Ali ako to koristi DS-u da ostane na vlast,zakon se ne vazi.Zar nije x puta dokazano.A tako ce i biti,jer sve drugo bi bio riziko,i to za oboje,jer na izborima gube glasove,bas zbog ove najave moguce koalicije

Zato i pitam.SNS je ukrao mandate SRS-u i od te opcije nema ništa,znači samo izborima može da se napredni domognu funkcija.To bi tek bilo zanimljivo kakve bi koalicije morale da budu formirane za vlast.

Back