DS - psiholoska manipulacija biracima tehnikom zastrasivanja

DS na vlasti,to bi bilo kao LDP i Čanak.Ne pokazuje DS sada svoje pravo lice,to je onima koji ih posmatraju i koji su protiv njih,odavno jasno.Srpska pamet je kratka,svaka čast pojedincima koji su objektivno sagledali prošla vremena,i ne može da sagleda sve. DS,SPO,idr. su bili na vlasti i u vreme SM.Napravili su haos i u to vreme krijući se iza SM.
Neću da dužim,svako ima pravo na svoje mišljenje,ali bi bilo najpoštenije da Radikali uz DSS budu na vlasti,tek onda bi mogao da se očekuje boljitak u Srbiji.
I još nešto što narod ne zna,počelo je postavljanje savetnika u ministarstvima,tako da će MD da vlada Srbijom i nakon odlaska sa vlasti,jer su funkcije na četiri godine,i oni koji dođu na vlast ne mogu da ih smene.Ko onda vlada Srbijom?!

Mislim da nam je svima kratko pamćenje.
Kako brzo zaboravismo cvetne kampanje JUl-a..niko da spomene ono "ješćemo korenje", niko da se seti kampanje u kojoj je učestvovao Žirinovski.....
DS ulazi u kampanju svesna svoje političke moći i razvijene strukture unutar same stranke.
Naravno ciljna grupa DS-a je dijametralno suprotna ciljnoj grupi radikala i teško je slušati istinu.
Ja u toj kampanji nisam video ništa što bi na bilo koji način moglo zastrašiti ikoga ko razmišlja svojom glavom i barem je delimično informisan.

drbob:
Milanče,da li se nazivaju te funkcije baš tako nisam siguran ,imaću sutra informaciju,ali je 100% tačno da ne mogu da ih smene i trenutno se radi preraspodela u mnogim državnim institucijama.
sad cu ti ja objasniti...setom zakona koji se odnosi na drzavnu upravu jeste predvidjeno da su sve funkcije u vladi sem ministara,zamenika ministara i pomocnika ministara -stalne tj da se ne menjaju kad se promeni vlada.E sad ti propisi imaju jednu rupu (namerno ostavljenu) da ti mozes sistematizacijom da dovodis nove ljude i pored ovih starih sto se u sustini svidi na istu pricu kao do sada...ni do sada nisu stari otpustani nego su dovodjeni novi a starima(koje su dovodile prethodne vlasti) su davana nova (marginalna) zaduzenja.

jovana_:
DAJ NE LUPAJ MAJKE TI!! LJUDI BEZUSPESNO POKUSAVAJU DA OTVORE OCI OVOM SLEPOM NARODU!! ALI U POGRESNOJ ZEMLJI I SA POGRESNIM LJUDIMA ZELE DA RADE I MENJAJU STVARI!!!
Pogrešan narod bira pogrešne političare koji im pogrešno otvaraju slepe oči.Kada narod vidi od svoje političke elite kako se ponaša on ih kopira.
Zaključak DS je pogrešna stranka.I još nešto pravilnikom Foruma zabranjeno je pisanje velikim slovima,moderatori reagujte.

_Milanche_:
sad cu ti ja objasniti...setom zakona koji se odnosi na drzavnu upravu jeste predvidjeno da su sve funkcije u vladi sem ministara,zamenika ministara i pomocnika ministara -stalne tj da se ne menjaju kad se promeni vlada.E sad ti propisi imaju jednu rupu (namerno ostavljenu) da ti mozes sistematizacijom da dovodis nove ljude i pored ovih starih sto se u sustini svidi na istu pricu kao do sada...ni do sada nisu stari otpustani nego su dovodjeni novi a starima(koje su dovodile prethodne vlasti) su davana nova (marginalna) zaduzenja.
Hvala Milanče,to znači koliko sam shvatio da marginalni komunisti,marginalni socijalisti,i mnogi drugi marginalci upravljaju Srbijom.
Upravlja se iz senke,zaboravljaš da i kućna pomoćnica može da ti završi za stan,a ministar ili pomoćnik - ne mogu!?

drbob:
Hvala Milanče,to znači koliko sam shvatio da marginalni komunisti,marginalni socijalisti,i mnogi drugi marginalci upravljaju Srbijom.
Upravlja se iz senke,zaboravljaš da i kućna pomoćnica može da ti završi za stan,a ministar ili pomoćnik - ne mogu!?
ne kapiram sta si hteo reci ali nadam se da si me razumeo oko toga kako su zakoni napravljeni.Kao i mnogi drugi sve to zvuci onako lepo ali je sustina da aktom o sistematizaciji mozes da uradis sta god hoces...kao i zakon o policiji koji samo formalno ima unutrasnju kontrolu a u sustini je nema...
to ti je kod nas kao kad na tarabi napises ***** ali ti ne vredi mnogo...

funkcionere DS-a kao i G17+sa cekaju visegodisnje kazne robije zbog krivicnog dela terorizma i rusenja ustavnog poretka zemlje KOJE NIKAD NE ZASTAREVA. Naime radi se o cuvenom Dinkic/DS upadu sa heklerima u Narodnu Banku Srbije i smenu tada legalno izabranog rukovodstva. Po ustavu Srbije jedino skupstina Srbije ima ovlascenje da smenjuje i postavlja guvernera Narodne Banke, a Dinkic/Djindjic i ostala mafija je oruzjem upala u tu drzavnu instituciju i postavila Dinkica za guvernera i smenila legalno izabrano rukovodstvo.

Druga krivicna dela su takodje nelegalne smene rukovodstava u hiljadama preduzeca sirom Srbije i to je takodje krivicno delo koje ne zastareva i cim radikali dodju na vlast gospoda ce morati da plate ceh za sve sto su uradili narodu Srbije.

Ja racunam da niko nece dobiti manje od 3 godine zatvora.

roque_stampedo:
Zeleo bih da podelim moje licno misljenje o nacinu na koji DS vodi kampanju.

Evo nekih kljucnih strategija:

- zastrasivanje naroda u slucaju poraza
- zastrasivanje od uvodjenja sankcija
- zatrasivanje od povratka Milosevicevog rezima
- zastrasivanje od udaljenja od EU u slucaju poraza
- zastrasivanje nacionalnih manjina u slucaju poraza

Pa onda:

Ako DS formira vladu sa DSS onda ce to biti proevropska vlada dve demokratske partije a ako slucajno DSS formira vladu sa SRS onda ce to biti nacionalisticka vlada dve nacionalisticke stranke.

U principu sve se svodi na strasenje naroda i plasenje sa sankcijama i izolacijom.

U opste se ne govori o ekonomiji i nacinima kako da se popravi ekonomija, ne govori se u opste o drzavnim pitanjima i na koja ce ona biti resena ili poboljsana.

DS ce 100% lobirati za uvodjenje sankcija i izolaciju Srbije na zapadu ukoliko SRS formira vladu tj. nastavice VIZIJE Djindjica koji je isto tako svojim vizijama trazio nastavak bombardovanja Srbije.

Eraserhead, molim te ne kvari ovaj topik i ne spominji LDP i Cedislava, Canka, Vuka i ostale svoje simpatizere.

Ја све ово много више видим код управо поменутог ЛДП, и сл.

drbob:
Pogrešan narod bira pogrešne političare koji im pogrešno otvaraju slepe oči.Kada narod vidi od svoje političke elite kako se ponaša on ih kopira.
Zaključak DS je pogrešna stranka.I još nešto pravilnikom Foruma zabranjeno je pisanje velikim slovima,moderatori reagujte.

ok tvoja stvar, slobodno glasaj za druge npr SRS pa se vrati u ``lepe`` 90-te!!

Evo jos jednog bisera DS-a:

Božidar Đelić je izneo glavne tačke ekonomskog programa DS, a to su takmičenje za 1.000 najboljih biznis-ideja koje će biti finansirane, osnivanje ministarstva za telekomunikacije i Internet, fond za obrazovanje, ukidanje participacije za decu i penzionere i podela akcija javnih preduzeća građanima.

Navedeni je pre svega par dana prihvatio poziv DS-a da se vrati u politiku a vec danas on ima ekonomski program. To je u startu sumnjivo!

Sa druge strane navedene ideje u opste nemaju veze sa ekonosmkim programom niti ce od njih srpska ekonomija imati koristi.

- osnivanje ministarstva za telekomunikacije i Internet,
- fond za obrazovanje,
- ukidanje participacije za decu i penzionere

Ako je ovo ekonomski program onda sam ja Albert Anstajn

anntaylor:
Evo jos jednog bisera DS-a:

Navedeni je pre svega par dana prihvatio poziv DS-a da se vrati u politiku a vec danas on ima ekonomski program. To je u startu sumnjivo!

Sa druge strane navedene ideje u opste nemaju veze sa ekonosmkim programom niti ce od njih srpska ekonomija imati koristi.

- osnivanje ministarstva za telekomunikacije i Internet,
- fond za obrazovanje,
- ukidanje participacije za decu i penzionere

Ako je ovo ekonomski program onda sam ja Albert Anstajn

Божа-дерикожа, тј. Мики Маус је мали непоправљиви лажов као и његов председник странке Б.Тадић, сетите се само како је Борис ОБЕЋАВАО ДА ЋЕ
АКО ОН ПОСТАНЕ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ БИТИ ОТВОРЕНО 500 000 РАДНИХ МЕСТА... у питању су обични шибицари и лажови који верују да је политика утркивање у лагању народа - бедно.

Нема нама помоћи док се не установе и не утврде МЕРЕ и САНКЦИЈЕ ЗА ЛАЖНА ОБЕЋАЊА ПОЛИТИЧАРА... мора се установити једноставан начин за обарање и уклањање са било какве власти дежурних лажовчина.

Иначе Мики Маус се само привремено "склонио" тј. притајио до првог згодног тренутка у банку (као "стручњак") - и верује јадник да је народ заборавио како је Карићу ВРАТИО ЕКСТРА-ПРОФИТ СА СВЕ КАМАТОМ - битанга мала.

Па какав Економски програм може да има ДС, погледај само КО су им потпредседници - ето, само анализирај "пословни успех" Ђиласа, погледај шта тај лик ради и како се богати и на који начин (да ли је он у сродству са оном комуњаром Милованом Ђиласом)???

Back