taja
Iskusan
- Poruka
- 5.355
roque_stampedo:U tom nazovi planu, koji je jos Djindjic sastavio za par minuta,QUOTE]
:shock:![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
roque_stampedo:U tom nazovi planu, koji je jos Djindjic sastavio za par minuta,QUOTE]
:shock:![]()
![]()
![]()
Tunguska-:Ja suprotno tebi, mislim da su DS-ovci fasisti, izdajnici ove drzave, saradnici okupatora , lopovi, banditi i kriminalci i sa njima takvima ceka nas sigurna propast!
ne budi smesan...mogu da smene guvernera narodne banke a da ne mogu svetnike...drbob:I još nešto što narod ne zna,počelo je postavljanje savetnika u ministarstvima,tako da će MD da vlada Srbijom i nakon odlaska sa vlasti,jer su funkcije na četiri godine,i oni koji dođu na vlast ne mogu da ih smene.Ko onda vlada Srbijom?!
Milanče,da li se nazivaju te funkcije baš tako nisam siguran ,imaću sutra informaciju,ali je 100% tačno da ne mogu da ih smene i trenutno se radi preraspodela u mnogim državnim institucijama._Milanche_:ne budi smesan...mogu da smene guvernera narodne banke a da ne mogu svetnike...
sad cu ti ja objasniti...setom zakona koji se odnosi na drzavnu upravu jeste predvidjeno da su sve funkcije u vladi sem ministara,zamenika ministara i pomocnika ministara -stalne tj da se ne menjaju kad se promeni vlada.E sad ti propisi imaju jednu rupu (namerno ostavljenu) da ti mozes sistematizacijom da dovodis nove ljude i pored ovih starih sto se u sustini svidi na istu pricu kao do sada...ni do sada nisu stari otpustani nego su dovodjeni novi a starima(koje su dovodile prethodne vlasti) su davana nova (marginalna) zaduzenja.drbob:Milanče,da li se nazivaju te funkcije baš tako nisam siguran ,imaću sutra informaciju,ali je 100% tačno da ne mogu da ih smene i trenutno se radi preraspodela u mnogim državnim institucijama.
Pogrešan narod bira pogrešne političare koji im pogrešno otvaraju slepe oči.Kada narod vidi od svoje političke elite kako se ponaša on ih kopira.jovana_:DAJ NE LUPAJ MAJKE TI!! LJUDI BEZUSPESNO POKUSAVAJU DA OTVORE OCI OVOM SLEPOM NARODU!! ALI U POGRESNOJ ZEMLJI I SA POGRESNIM LJUDIMA ZELE DA RADE I MENJAJU STVARI!!!
Hvala Milanče,to znači koliko sam shvatio da marginalni komunisti,marginalni socijalisti,i mnogi drugi marginalci upravljaju Srbijom._Milanche_:sad cu ti ja objasniti...setom zakona koji se odnosi na drzavnu upravu jeste predvidjeno da su sve funkcije u vladi sem ministara,zamenika ministara i pomocnika ministara -stalne tj da se ne menjaju kad se promeni vlada.E sad ti propisi imaju jednu rupu (namerno ostavljenu) da ti mozes sistematizacijom da dovodis nove ljude i pored ovih starih sto se u sustini svidi na istu pricu kao do sada...ni do sada nisu stari otpustani nego su dovodjeni novi a starima(koje su dovodile prethodne vlasti) su davana nova (marginalna) zaduzenja.
ne kapiram sta si hteo reci ali nadam se da si me razumeo oko toga kako su zakoni napravljeni.Kao i mnogi drugi sve to zvuci onako lepo ali je sustina da aktom o sistematizaciji mozes da uradis sta god hoces...kao i zakon o policiji koji samo formalno ima unutrasnju kontrolu a u sustini je nema...drbob:Hvala Milanče,to znači koliko sam shvatio da marginalni komunisti,marginalni socijalisti,i mnogi drugi marginalci upravljaju Srbijom.
Upravlja se iz senke,zaboravljaš da i kućna pomoćnica može da ti završi za stan,a ministar ili pomoćnik - ne mogu!?
roque_stampedo:Zeleo bih da podelim moje licno misljenje o nacinu na koji DS vodi kampanju.
Evo nekih kljucnih strategija:
- zastrasivanje naroda u slucaju poraza
- zastrasivanje od uvodjenja sankcija
- zatrasivanje od povratka Milosevicevog rezima
- zastrasivanje od udaljenja od EU u slucaju poraza
- zastrasivanje nacionalnih manjina u slucaju poraza
Pa onda:
Ako DS formira vladu sa DSS onda ce to biti proevropska vlada dve demokratske partije a ako slucajno DSS formira vladu sa SRS onda ce to biti nacionalisticka vlada dve nacionalisticke stranke.
U principu sve se svodi na strasenje naroda i plasenje sa sankcijama i izolacijom.
U opste se ne govori o ekonomiji i nacinima kako da se popravi ekonomija, ne govori se u opste o drzavnim pitanjima i na koja ce ona biti resena ili poboljsana.
DS ce 100% lobirati za uvodjenje sankcija i izolaciju Srbije na zapadu ukoliko SRS formira vladu tj. nastavice VIZIJE Djindjica koji je isto tako svojim vizijama trazio nastavak bombardovanja Srbije.
Eraserhead, molim te ne kvari ovaj topik i ne spominji LDP i Cedislava, Canka, Vuka i ostale svoje simpatizere.
drbob:Pogrešan narod bira pogrešne političare koji im pogrešno otvaraju slepe oči.Kada narod vidi od svoje političke elite kako se ponaša on ih kopira.
Zaključak DS je pogrešna stranka.I još nešto pravilnikom Foruma zabranjeno je pisanje velikim slovima,moderatori reagujte.
Božidar Đelić je izneo glavne tačke ekonomskog programa DS, a to su takmičenje za 1.000 najboljih biznis-ideja koje će biti finansirane, osnivanje ministarstva za telekomunikacije i Internet, fond za obrazovanje, ukidanje participacije za decu i penzionere i podela akcija javnih preduzeća građanima.
anntaylor:Evo jos jednog bisera DS-a:
Navedeni je pre svega par dana prihvatio poziv DS-a da se vrati u politiku a vec danas on ima ekonomski program. To je u startu sumnjivo!
Sa druge strane navedene ideje u opste nemaju veze sa ekonosmkim programom niti ce od njih srpska ekonomija imati koristi.
- osnivanje ministarstva za telekomunikacije i Internet,
- fond za obrazovanje,
- ukidanje participacije za decu i penzionere
Ako je ovo ekonomski program onda sam ja Albert Anstajn