DS podrzala rezoluciju 1244?

urospo

Iskusan
Poruka
5.289
U Utisku Vucic rece da se DS `99. slozio sa rezolucijom 1244, Djilas nije osporavao, nije ni odgovorio.

Pricaju neki da je ta rezolucija bila kapitulacija, a to se stavlja na teret samo sps-u i srs-u.

Jel ima neko podatak jel to stvarno istina?

Истина је да само СРС није потписала. Ал се то не чује
јер је пажња већа на томе што су дали оставке па били замољени да се врате.
Па онда сва прича око тога...

urospo:
U Utisku Vucic rece da se DS `99. slozio sa rezolucijom 1244, Djilas nije osporavao, nije ni odgovorio.

Pricaju neki da je ta rezolucija bila kapitulacija, a to se stavlja na teret samo sps-u i srs-u.

Немој те људи ко бога вас молим ,да ли знате шта је онај изопаченко били к мислио да уради,па бацио би нам неку мини нуклеарку на један мањи град у Србији ,вратили би нас у камено доба,да нисмо ставили потпис,
једино ко то није подржао били су СРС,али хвала Богу да је потписано иначе ко зна шта би било после планираног таласа бомбардовања који би уследио да није потписано,тек би нас онда распарчали и то би нам комшије коло водиле јер нису амери фрајери да гину пустили би њих да свако узме коме шта треба,неможемо сами против свих ...Када на власти буде народна про Српска влада онда ће се чути све шта је било и шта ћ да бидне..

MAXIMUS !:
Немој те људи ко бога вас молим ,да ли знате шта је онај изопаченко били к мислио да уради,па бацио би нам неку мини нуклеарку на један мањи град у Србији ,вратили би нас у камено доба,да нисмо ставили потпис,

e ne bi...zato sto je i njima potreban ovaj prostor, njima su potrebe baze na ovim prostorima....totalno unistenje okupatoru nikad ne odgovara....***** ti to ako osvojis neki deo zemlje ako je infrastruktura unistena...cemu onda to, mislim, sto osvajas ako ne zbog resursa.....

urospo:

He, he, idu izbori... pa DS koristi SVAKU priliku da pokaze kako, eto, "brani" Kosovo, iako su do juce pljuvali crveno-crnu koaliciju za potpisivanje iste... :roll:

MAXIMUS !:
једино ко то није подржао били су СРС,али хвала Богу да је потписано иначе ко зна шта би било после планираног таласа бомбардовања који би уследио да није потписано,тек би нас онда распарчали и то би нам комшије коло водиле јер нису амери фрајери да гину пустили би њих да свако узме коме шта треба,неможемо сами против свих ...Када на власти буде народна про Српска влада онда ће се чути све шта је било и шта ћ да бидне..

Izlgleda da nisi shvatio, ne radi se o tome o cemu ti pricas.

_Milanche_:
nisu je potpisivale stranke nego je usvojila skupstina i prihvatila vlada...istina je da SRS za nju nje glasala ali je isto tako istina da je licemerno ostala u vladi koja je prihvatila sto ih ni slucajno ne oslobadja odgovornosti.

Ja sam pitao jel je istina ono iz uvodnog posta i ako jeste kako to da se DS slozila sa tom rezolucijom, a danas govore da je ta rezolucija bila kapitulacija, optuzujuci za to samo sps i srs.

Колико је мени познато ДС не говори да је то капитулација,већ то чини СРС(делимично се слажем са њим у томе).Међутим,и они тврде да је то једини документ(што је наравно тачно) који нам чува интегритет.Али,превасходно то није било питање ни ДС-а,ни СРС-а,већ СПС-а који је о томе одлучивао.

_Milanche_:
Pa nisu imali kazem kako su mogli imati ako su bojkotovali izbore 97?
Sigurno je da su prihvatili rezoluciju pre nego nastavak bombardovanja.

Zasto tada nisu rekli da je to kapitulacija, a danas to pricaju. Jel samo da ocrne srs i sps. Po ovome ispada da su oni odgovorniji za potpisivanje od srs-a, a ipak njih optuzuju za kapitulaciju.
Sta ti mislis.

urospo:
Zasto tada nisu rekli da je to kapitulacija, a danas to pricaju. Jel samo da ocrne srs i sps. Po ovome ispada da su oni odgovorniji za potpisivanje od srs-a, a ipak njih optuzuju za kapitulaciju.
Sta ti mislis.
ma kako mogu biti odgovorniji kad nisu cak imali ni poslanika kad je prihvatano...SRS cesce koristi rec kapitulacija,zvanican stav DS-a mi nije poznat a ja takodje kao i SRS mislim da jeste kapitulacija

_Milanche_:
nisu je potpisivale stranke nego je usvojila skupstina i prihvatila vlada...istina je da SRS za nju nje glasala ali je isto tako istina da je licemerno ostala u vladi koja je prihvatila sto ih ni slucajno ne oslobadja odgovornosti.
Ако је то највећи грех СРСа, шта је онда са оставккама "експерата", или, још горе када се грађани, без икаквих избора постављају на места министара иностраних дела и војске? Јели то лицемерје, анархија, силеџијство, заглупљивање народа....? У таквим "малверзацијама" радикали су мале црвенкапе према изданцима ДОСа!

_Milanche_:
ma kako mogu biti odgovorniji kad nisu cak imali ni poslanika kad je prihvatano...SRS cesce koristi rec kapitulacija,zvanican stav DS-a mi nije poznat a ja takodje kao i SRS mislim da jeste kapitulacija
ПАРАДОКС!!! ДС се сада бори да одржи 1244 и позива се на поштовање онога што у њој пише. Је ли ДС за "капитулацију" или за очување целовитости Србије. И, јели то, онда била капитулација, или најчаснији излаз пред силеџијама НАТОВСКИМ, који су зацртали оно што сада покушавају да реализују: ОДЦЕПЉЕЊЕ КОСОВА ОД СРБИЈЕ? А лидер ДСа је тражио "још мали бомбардовања..."

Back