ДС КРШИ ПРЕДИЗБОРНУ ТИШИНУ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naime, jutros u 08h i 10minuta kada se sav normalan svet odmara zvoni telefon, onako dremljiv dizem slusalicu kad cujem glas: "Imate li minut vremena ovde predsednik Boris Tadic", i pocinje snimljena govorancija propagitranja samog sebe i poziva na izbore. Post

I mene je danas zvao,
ali je bio fin, pa je zvao u 10.h:)))

Sto se krsenja tisine tice-demokratski, nema sta

Ma ne samo da krse predizbornu tisinu, vec iz potaje jos vode kampanju.
Te, ukidaju participaciju za soc. slucajeve, vojne penzionere, te, podnose amandmane za akcije da ih dobije jos neko, te, odlazu potpisivanje sporazuma sa EU, ne mogu da se setim sve, ali danas su na vestima bili malo bolji, a ono, eto, cujem Tadic zvao telefonom.:roll:
DakleM, svasta nece covek da dozivi vise...

:cry:Borisova kampanja me strasno iritira i moracu da se konsultujem sa advokatom da ds tuzim za uznemiravanje. Naime, jutros u 08h i 10minuta kada se sav normalan svet odmara zvoni telefon, onako dremljiv dizem slusalicu kad cujem glas: "Imate li minut vremena ovde predsednik Boris Tadic", i pocinje snimljena govorancija propagitranja samog sebe i poziva na izbore. Posto me razbudi pocnem da razmisljam pitajuci se : "Sta bi me nateralo da se tako ponizavam?" Strasno.
Definitivno su bezobrazni, krse predizbornu tisinu, a evo veceras stize mi e mail od nake biserke jovanovic i opet prljava ds kampanja. Narode da li je ovo normalno, ko im dozvoljava da te uznemiravaju u rodjenoj kuci, pa to je stvarno bruka. Def. cu ih tuziti pa kud puklo da puklo, a u P.M.:confused:

Narod ce ga kazniti na izborima.

Narod ce ga kazniti na izborima.

Не знам како ће преживети, а ваљда је обезбедио место у некој основној школи, не верујем да преферира средњу- тешко би се снашао са тим узрастом.:D
Жао ми је чика Љубе, шта ћеш син је син, ма какав да је, сигурно брине за његову будућност, а чујем да је и поред тога одлучио гласати за Николића. цццц:razz:

Управо сам добио информације од неких статистичара да ће разлика бити око 20-30.000 гласова. Али не могу да кажу за кога.

U pola jedan po ponoći tebi ''statističari'' dostavljaju podatke i procene? I sve to u smislu: ''pobeđuje Nikolić, a ako ne on, onda Tadić sigurno!''???
hahaha.gif

:cry:Borisova kampanja me strasno iritira i moracu da se konsultujem sa advokatom da ds tuzim za uznemiravanje. Naime, jutros u 08h i 10minuta kada se sav normalan svet odmara zvoni telefon, onako dremljiv dizem slusalicu kad cujem glas: "Imate li minut vremena ovde predsednik Boris Tadic", i pocinje snimljena govorancija propagitranja samog sebe i poziva na izbore. Posto me razbudi pocnem da razmisljam pitajuci se : "Sta bi me nateralo da se tako ponizavam?" Strasno.
Definitivno su bezobrazni, krse predizbornu tisinu, a evo veceras stize mi e mail od nake biserke jovanovic i opet prljava ds kampanja. Narode da li je ovo normalno, ko im dozvoljava da te uznemiravaju u rodjenoj kuci, pa to je stvarno bruka. Def. cu ih tuziti pa kud puklo da puklo, a u P.M.:confused:

a nisi napomenuo da SRS salje cirkularne SMS-ove...
heheh....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back