DS klerofasisti

Немој да вређаш клерофашизам. То је нешто добро. Бити безбожник попут ДС и ЛДП је јако лоше и треба ићи у правцу искорењивања тог зла. Клерофашизам је нешто добро у Србији.

Да, то си врло добро приметила - као што и начелник Генералштаба Понош ено га чучи у НАТО-у... и као он нешто преговара... мислим...

Не знам тачно како се звао тај споразум за који сви кажу да је капитулација који је потписао СМ у вези КиМ - е тај споразум је првобитно садржао да НАТО снаге уђу у целу Србију, слушао сам када је о томе говорио онај Ратко Марковић(правник)... тако да НАМЕРА ОКУПАТОРА СВАКАКО ПОСТОЈИ, једино је питање да ли је БТ и заиста у ствари само ПРОТЕКТОР у име ЕУ и САД а под плаштом "демократије" овде у Србији.

Колико ја знам Слоба је потписао да нато-трупе могу само да пролазе кроз Србију СФОР до Косова, без могућности да се стационирају у Србији. Ми смо мислили да Слоба не дозвољава стационирање нато снага у Србији због његовог хапшења и испоруке у Хаг, међутим он није дозволио уопште њихово стационирање у Србији због вероватно интереса државе. Неки су помињали како сам чула, да је Трајковић причао нешто о тој тези да нато никада није одустао од окупације, тј. од уласка нато снага у Србију.

Мене занима чујем данас да Шутановац се састао са неким важним војним представником, ако неко зна нешто више нека каже нешто о томе

ево једног интересантног линка

Mislim da bi bilo najpametnije da svi stanu na loptu i umere malo svoje izjave. Nema mesta za ekstrremiste u jednom demokratskom društvu, bez obzira da li svoj ekstremizam opravdavaju odbranom nacionalnih ili demokratskih načela. Ja sam već osudila Tadićeve izjave i ne bih da se ponavljam, ali mi takođe smeta i kada me neko bez osnova naziva klerofašistom. Dakle, molim izvinjenje.

Колико ја знам Слоба је потписао да нато-трупе могу само да пролазе кроз Србију СФОР до Косова, без могућности да се стационирају у Србији. Ми смо мислили да Слоба не дозвољава стационирање нато снага у Србији због његовог хапшења и испоруке у Хаг, међутим он није дозволио уопште њихово стационирање у Србији због вероватно интереса државе. Неки су помињали како сам чула, да је Трајковић причао нешто о тој тези да нато никада није одустао од окупације, тј. од уласка нато снага у Србију.

Мене занима чујем данас да Шутановац се састао са неким важним војним представником, ако неко зна нешто више нека каже нешто о томе

ево једног интересантног линка

eeeeeeeeee ja sam sve to govorio kada je rusen sloba a 90% mi nisu verovaliiiiiiiiiiiiii

Back