ДС капитулирала на Вождовцу. Следе избори!

константно ћемо радити кампање врата до врата, 1.водићемо пре свега позитивну кампању, док је 2.критика власти у другом плану... 3.Милион промена ће бити и мислим да ће мо 4.остварити заиста добар резултат.
1. У Нишу сте већ почели и она "јадница" што ми је дошла на врата ( нашла мене z:dm3: ) је стварно "позитивно" прошла кад није добила батине - агресивнији и напорнији сте бре од Јеховиних сведока у врбовању нових присталица. (Ебига савремени трендови секташтва. )
2.ПОШТО СТЕ "ИЗРАЗИТО ОПОЗИЦИОНА СТРАНКА!?"z:dm3:
3. За "промене" сте способни. То смо видели. Посебно кад падне лепа кинта.
4. Добар резултат за вас ће бити да не "крене кука и мотика" према вама!

Upravo raspravljaš i ovde, što znači da si plaćena i za forumaški rad.
Kao i par nas ovdez:mrgreen:
Dobro došla, koleginicez:lol:

Нисам али не би ми шкодило да плате. Пошто за разлику од неких не умем да крадем, да барем тако скупим неку пару.
Пар порука на дан не могу да шкоде.

По налогу Војислава Шешеља. Војислав је увек знао да се свака наша реченица у кампањи дебело мери и да медији који су против нас, а сви су били, једва чекају да нас ухвате за било шта. А онда он јави неком свом чаушу, типа Мирчићу или Радети, који се налупетају на некој телевизији и онда нам сви медији данима то пуштају и понаваљају, што нас уништава у кампањи. А да не причам о његовим лудачким порукама пред саме изборе које је слао из Хага које су нас директно уништавале у свакој кампањи. То није нормално. И намерно је то радио, јер није подносио да Николић може да освоји толико гласова.
А што се тиче неписмености, па погледај само оне посланике, уз част изузецима попут Дејана Мировића и Бориса Алексића, оно остало је да се за главу ухватиш. Срамота бре!

Знам ја врло добро какве је поруке слао из Хага а такође знам како сте их са одушевљењем примали до недавно. Није се Шешељ последњих годину дана ништа променио у односу на то какав је био раније. Ако мислите да су његове поруке и његово понашање некоректни ко вас је терао да будете у СРС толике године? Да ли сте чекали да скупите средства (од оног кредита) за формирање сопствене странке па да тек онда одете? Да ли би вам пала круна са главе да сте због неслагања са њим напустили странку без да се одмах увалите негде другде?

Посланике гледам свакодневно и у поређењу са пола ваших, то су генијалци. А све и да није тако - то су људи које је Томислав годинама имао уз себе као особе од поверења. Сви знамо да странку не чини појединац него тим. Ако се Тома окружио тим "неписменим" и "неспособним" светом то не говори о њима већ о њему. Како смо му до јуче били добри а сада смо најгори на свету? Да се Вучић није одлучио да оде и њега би пљувао а да је неко од нас прешао били би му најбољи на свету. Уосталом он и даље вређа само јавно а на мала врата покушава да придобије још људи.

Избори би требало да буду у мају, али видећемо шта ће градска управа да одлучи. 11. фебруара је градска скупштина на којој ће се највероватније увести привремена управа у општини Вождовац која може два месеца да траје, а потом се расписују избори у року од 45 до 90 дана. Свима је у интересу да нас не закачи лето, а и верујем да ДС жели неку проверу пред велике изборе, тако да се спекулише да би избори требало да буду крајем априла или најкасније средином маја.

Pa Djuka, pod ovim uslovima ne bih bas bio optimista na tvom mestu, a za to imam 2 dobra argumenta

1. SNS je razdvojen na dve struje koje ako se ne dogovore stranci izbijaju barem 3-5% (tzv, negativan spin)

2. DS ima najbolji sistema sigurnih glasova, koja kod male izlaznosti znaci mnogo, prema mojim proracunima a na osnovu ranijih izbora izlaznost ce biti oko 25% - 34% (lokalni izbori imaju najmanje zagrejanje biraskog tela) odnosno od 42.000 do 50.000, DS ima oko 17.000 sigurnih glasova u bazi koje oni sigurno izvodem tu nema greske, a to je vec od 38% do 42% plus oni koji sami izadju. A LDP ima oko 6%, pa kao sto vidis granica je tanka. Lokalne izbore inace dobija organizacija a ne snaga same stranke, pitaj ljude iz DSS koliko su osvojili na lokalu zbog razdora na lokalnim 2004. godine. ( svega oko 6.000 glasova).

E sad druga je prica ako dodje do dogovora i ako svi pocnu sutra da rade, e onda ....

У свим одборима СНС постоји такмичење ко ће бити председник општинског одбора и Богу хвала да је тако, јер то показује живост СНС. Свуда ће се одржати избори на којима ће чланство изабрати свог председника ОО и тиме ће та особа добити легитимитет. Мени је драго што је то тако и што коначно немамо лудачка наређења из централе и постављање по критеријуму ко је најбољи послушник великог вође! Зато типујем на сасвим солидан резултат на локалним изборима, посебно на Вождовцу.

На изборе за Скупштину ГО Вождовац ће изаћи и политичка странка „Ниједан од понуђених одговора“. Рачунамо на Вождовчане који су схватили да су странке о њима бринуле само пред изборе, само о њиховим гласовима, на оне који више немају свој избор, на оне који су гласали против или за мање зло.

Вождовчанима обећавамо непосредан однос и сарадњу у побољшавању нашег окружења. Бићемо свакодневно доступни. Обећавамо да ћемо урадити све да се новац који стигне у општину употребљава за унапређење Вождовца, а не за плате испијача кафа по разним одборима и саветима.

Back