- Poruka
- 6.825
Shvatam zasto si nervozan.Ti si bio jedan od onih na forumu koji je govorio da je SPS marginalna stranka koja je poput politickih pigmeja.Mislio si da ce LDP da bude ispred SPS-a,kao i mnogi analiticari sa TV-a.E pa....SIPAK!
Sloba+Djindjic=To su srca dva
![]()
Ja ti u postu koji si citirao iznad ovog tvog posta koga sam ja citirao rekoh šta mislim o SPS-u i nikada neću promeniti mišljenje. E, sad, da sam nervozan, pomalo jesam, ali isto toliko i nisam. Ja imam rezervnu državu, jer ako ovde udari Srbin na Srbina (zbog politike) - ja u tome neću učestvovati. Odoh za Crnu Goru. Da, ja sam bio ali i ostao jedini koji je na forumu govorio da su SPS marginalna stranka i politički pigmeji, no koliko vidim mnogi forumaši usvojiše nadimak Gljivica Dačići, koga dadoh "svecu" te strankice Ivici Dačiću. Ali da razbijemo mit. Da penzioneri iz PUPS-a (imaju oko 1,5%) i Palma (ima oko 2,5%) nisu pružili ruku pigmejima, pigmeji iz SPS-a (imaju oko 4%) bi se udavili. Manji su od LDP-a i jesu pigmeji. Ja nisam nezadovoljan. Moja partija )koalicija) osvojila je najviše glasova na izborima. Pa ti vid. LDP sam ima 5,5%. A ako si pratio teme, u jednoj sam rekao da bih baš voleo da SRS+DSS-NS naprave vladu koju bi podržao SPS, tako da ta vlada živi do sepštembra ili decembra ove godine, kad bi je srušio puč u DSS-u. Ua SPS!