DS ce podrzati Vladu!

Petar_FPN:
ne mislim da bi zbog saradnje sa dss-om,vechi broj glasaca ds-a otisao kao ldp...ljudi znaju sta mogu ochekivati u ovakvim okolnostima..uostalom,i djindjic je pravio koaliciju sa dss-om,kad je moralo..

Дај Петре, објасни му ти...Ја се упљувах данима (и ноћима) да му то објасним, али Миланче вероватно мисли да сам ја неки радикал или слично, па не верује...Или сам нејасан.

Petar_FPN:
arhangele,u pravu si.:).nema tu neke filozofije,ovo..ono..nego ona narodna-sta se mora,nije tesko..

То је то...Политика, или "уметност могућег". Доста више измишљања "топле воде", применити оно што се ради у свим демократијама.

Кад мало промислим, то се дешавало и у '90-тим... :roll:

Arhangel NS:
Дај Петре, објасни му ти...Ја се упљувах данима (и ноћима) да му то објасним, али Миланче вероватно мисли да сам ја неки радикал или слично, па не верује...Или сам нејасан.

Ne mislim ja da si ti radikal bre,nisam ja ni rekao da ce veina glasa otici LDP nego da ce 'jedan deo' u to sam siguran 100% posle ulaska u vladu DS biti razocarana.
Pa svakoj ce stranci da se desi pa razmisli malo DSS sa skoro 19 % usla u republicku vladu a a na lokalnim izborima 2004 imala generalno u Srbiji malo vise od 10%,a po mom licnom misljenju bolje se Kosta pokazao kao premijer nego sto sam ja mislio.
Radikali ako udju u vlast odose 2/3 glasova.
To je jednostavno tako kad imate ovako lose prilike u zemlji.
O tome pricam.Ako DS udje u vlast jedan procenat glasa od recimo sadansjih 25% mozda 5-7% (cisto radi ilustracije) moze da se desi da kasnije glasa za LDP sto ce LDP znacajno ojacati.
Znaci ne mislim da ce LDP imati glasaca kao DS danas nego samo da ce ojacati.
nadam se da sam bio jasniji. :)

Back